alex22_xxx Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Se poate infasura cablul pe tambur in felul asta? Intreb,deoarece uneori pozitionarea rolelor de ghidaj mai sus poate ajuta la marirea unghiului de atac. https://picasaweb.google.com/alexandroniu/23022011#slideshow/5576988549793373314 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Infasurare cablu Depinde de troliu. La un troliu obisnuit nu se poate deoarece influenteaza frana din tambur. La fel si la un 8274. Aici mai intervine si clichetul de la frana mecanica. Troliul din imagine pare un troliu mai special, modificat serios. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 (editat) Re: Infasurare cablu Rolele sint montate corect , aliniate la nivelul de infasurare. Troliu e montat cu reazemul spre fata , cel mai indicat . L.E. cablu infasurat ordonat , aranjat spira linga spira n-am vazut in teren , numai in parcare .Este tipic pentru tamburele lungi , si singurele care rezolva oarecum acest aspect sint tamburele adinci , dublu conice . Sau un dispozitiv de conducere a cablului pe toba de infasurare , inexistent pe troliile de acest gen , prezent doar pe unele mecanisme de ridicat industriale . Editat Februarie 24, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Infasurare cablu Ma gandeam ca nu afecteaza.....si ca merge la orice troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Infasurare cablu Salut, Posezi troliul din poza sau este o intrebare generala ?? Deobicei exista o schema a troliului ,daca este troliul tau si ai schema posteaz-o sa o vad si pot sa i-ti spun parerea mea. Salutari, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Infasurare cablu Salut, Posezi troliul din poza sau este o intrebare generala ?? Deobicei exista o schema a troliului ,daca este troliul tau si ai schema posteaz-o sa o vad si pot sa i-ti spun parerea mea. Salutari, Calin Este o intrebare generala. De exemplu la t-max merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Infasurare cablu Merge dar NU o sa mai ai frana . Adica daca ramai suspendat in cablu cu troliul oprit cablul o sa iasa incet de pe tambur . Mai intervin si niste forte mai mari in suporti datorate iesirii mai inalte a cablului fata de prinderea troliului pe sasiu (placa)dar asta nu cred ca este o problema , nu am intalnit cazuri de suport spart din acest caz. Si bineinteles o sa trebuiasca sa apesi invers butoanele pe telecomanda . In concluzie 100% Cablul trebuie sa iasa pe DEDESUBTUL tamburului cand motorul este pe stanga cum te uiti la troliu . Este o intrebare generala. De exemplu la t-max merge? http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Infasurare cablu Merge dar NU o sa mai ai frana . Adica daca ramai suspendat in cablu cu troliul oprit cablul o sa iasa incet de pe tambur . Mai intervin si niste forte mai mari in suporti datorate iesirii mai inalte a cablului fata de prinderea troliului pe sasiu (placa)dar asta nu cred ca este o problema , nu am intalnit cazuri de suport spart din acest caz. Si bineinteles o sa trebuiasca sa apesi invers butoanele pe telecomanda . In concluzie 100% Cablul trebuie sa iasa pe DEDESUBTUL tamburului cand motorul este pe stanga cum te uiti la troliu . Multumesc pentru informate! Tinem cont... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate