Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Infasurare cablu

alex22_xxx

Postări Recomandate

Re: Infasurare cablu

Depinde de troliu. La un troliu obisnuit nu se poate deoarece influenteaza frana din tambur.

La fel si la un 8274. Aici mai intervine si clichetul de la frana mecanica.

Troliul din imagine pare un troliu mai special, modificat serios.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rolele sint montate corect , aliniate la nivelul de infasurare. Troliu e montat cu reazemul spre fata , cel mai indicat .

L.E. cablu infasurat ordonat , aranjat spira linga spira n-am vazut in teren , numai in parcare .Este tipic pentru tamburele lungi , si singurele care rezolva oarecum acest aspect sint tamburele adinci , dublu conice .

Sau un dispozitiv de conducere a cablului pe toba de infasurare , inexistent pe troliile de acest gen , prezent doar pe unele mecanisme de ridicat industriale .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Salut,

Posezi troliul din poza sau este o intrebare generala ??

Deobicei exista o schema a troliului ,daca este troliul tau si ai schema posteaz-o sa o vad si pot sa i-ti spun parerea mea.

Salutari,

Calin

Este o intrebare generala.

De exemplu la t-max merge?

Link spre comentariu

Merge dar NU o sa mai ai frana . Adica daca ramai suspendat in cablu cu troliul oprit cablul o sa iasa incet de pe tambur .

Mai intervin si niste forte mai mari in suporti datorate iesirii mai inalte a cablului fata de prinderea troliului pe sasiu (placa)dar asta nu cred ca este o problema , nu am intalnit cazuri de suport spart din acest caz.

Si bineinteles o sa trebuiasca sa apesi invers butoanele pe telecomanda .

In concluzie 100% Cablul trebuie sa iasa pe DEDESUBTUL tamburului cand motorul este pe stanga cum te uiti la troliu .

Este o intrebare generala.

De exemplu la t-max merge?

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Merge dar NU o sa mai ai frana . Adica daca ramai suspendat in cablu cu troliul oprit cablul o sa iasa incet de pe tambur .

Mai intervin si niste forte mai mari in suporti datorate iesirii mai inalte a cablului fata de prinderea troliului pe sasiu (placa)dar asta nu cred ca este o problema , nu am intalnit cazuri de suport spart din acest caz.

Si bineinteles o sa trebuiasca sa apesi invers butoanele pe telecomanda .

In concluzie 100% Cablul trebuie sa iasa pe DEDESUBTUL tamburului cand motorul este pe stanga cum te uiti la troliu .

Multumesc pentru informate! Tinem cont...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare