gabi Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Am o intrebare (?) dar caut si soluti (!) ; cu ce alt model de electromotor as putea sa il inlocuiesc electromotorul de ARO cu motor de BRASOV in asa fel incit sa nu mai trerbuiasca sa il desfac din sase in sase luni ; deoarece il folosesc mai ceva ca un taximetrist :grin: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Electromotor ARO BV. Gabi....de e nu incerci una de pe un patrol 4.2.Sunt cateva la dezmembrat:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Electromotor ARO BV. As prefera ceva la care sa nu fac modificari deoarece mi-ar trebui doua bucati caci vreau sa ma apuc si de camioneta cu motor BV:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Electromotor ARO BV. Eu pe masina furata aveam electromotor Iscria (Bosch) este ceva mai scurt decat cel clasic dar invarte cu viteza mai mare, se potriveste fara nici o problema la prinderi si angrenaje. Nu a avut nevoie de revizie niciodata in aproape 2 ani si cca 12.000 Km. De gasit se gaseste chiar si nou dar e cam scump (peste 700 lei). Mai exista varianta unui eletromotor cu reductor dar trebuie comandat in Polonia, Stefan (vstef) stie amanunte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Electromotor ARO BV. Imi cer scuze pentru mica corectie: Iskra se cheama. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Electromotor ARO BV. Se pot gasi ceva coduri de electromotor ; sa fie cautarea mai usoara ??? :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wagner Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Electromotor ARO BV. Tot Iskra am si au la cel cu motor de bv si sunt foarte multumit Cod AZJ 3115 11130409 Made in Slovenia Nissan Patrol Y60 Rocar TV Dacia 1100...etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Electromotor ARO BV. Cu un Iskra nou( bosh) care se gaseste in unele magazine undeva la 600-700 nu mai pui mana pe el cel putin 3-4 ani , si atunci pentru o curatare numai....face treaba buna! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabiboss89 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: Electromotor ARO BV. VA rog sa ma ajutati: Am pus ..............., am reusit ................ dar nu merge bine. Scoate ................ nu are ......................... NU mai stiu ce sa-ii mai fac. Ce sfaturi imi dati? sfatul meu este sa nu mai poluezi discutiile inpete de altii cu problemele tale vrei sa intrebi ceva...o faci deschizannd topic separat pentru asta ai avertisment moderatorul Editat Martie 11, 2011 de soimu` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ClausG Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 (editat) Re: Electromotor ARO BV. Scuze de bagare in seama dar daca te intereseaza am un electromotor functional de aro de brasov si diferite piese cum ar fi injectoare vibrochen etc. adresa de contact claudiu_gogolosu@yahoo.com Editat Octombrie 18, 2011 de ClausG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Februarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Electromotor ARO BV. Sa rezolvat am achizitionat un electromotor ISKRA si intadevar merita toti cei 700 lei :h5:tk Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate