Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Electromotor ARO BV.

gabi

Postări Recomandate

Am o intrebare (?) dar caut si soluti (!) ; cu ce alt model de electromotor as putea sa il inlocuiesc electromotorul de ARO cu motor de BRASOV in asa fel incit sa nu mai trerbuiasca sa il desfac din sase in sase luni ; deoarece il folosesc mai ceva ca un taximetrist :grin:

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Electromotor ARO BV.

As prefera ceva la care sa nu fac modificari deoarece mi-ar trebui doua bucati caci vreau sa ma apuc si de camioneta cu motor BV:h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Eu pe masina furata aveam electromotor Iscria (Bosch) este ceva mai scurt decat cel clasic dar invarte cu viteza mai mare, se potriveste fara nici o problema la prinderi si angrenaje. Nu a avut nevoie de revizie niciodata in aproape 2 ani si cca 12.000 Km.

De gasit se gaseste chiar si nou dar e cam scump (peste 700 lei).

Mai exista varianta unui eletromotor cu reductor dar trebuie comandat in Polonia, Stefan (vstef) stie amanunte.

Link spre comentariu

VA rog sa ma ajutati: Am pus ..............., am reusit ................ dar nu merge bine. Scoate ................ nu are ......................... NU mai stiu ce sa-ii mai fac. Ce sfaturi imi dati?

sfatul meu este sa nu mai poluezi discutiile inpete de altii cu problemele tale

vrei sa intrebi ceva...o faci deschizannd topic separat pentru asta

ai avertisment

moderatorul

Editat de soimu`
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare