offroadsoso Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 salut. am montat pe masina un warn si nu vrea sa traga in sarcina, trage un metru dupa care imi descarca bateria si motoru se incalzeste prea tare la cat a tras . am schimbat bateria ,cabluri de legatura verficate . baiatu de la care l-am cumparat zice k e de la frana . sa fie frana? cum lucreaza frana? modelu asta k in imagine http://img806.imageshack.us/img806/1323/winchstripdown004.jpg daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 e foarte simplu de verificat daca e frana blocata.Il pui "pe liber" si tragi de cablu.daca se deruleaza nu este de la frana...daca nu... Cel mai probabil insa ai o problema la motorul electric...un scurt,carbuni,ceva. trebuie masurat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 Am intalnit acest model cu motorul ars , mai precis ceea ce am vazut eu avea statorul ars . Se poate incerca ceva daca te intereseaza si nu gasesti alta solutie cu el. Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 motorul a fost ars si refacut nou in ungaria . troliu merge in gol ,trage si masina pe loc drept foarte usor da cand da de greu nu mai merge si descarca bateria .posibil montare frana gresit acum l-am desfacut da nu reusesc sa scot frana din tambur:hl o sa fac cateva poze cu el desfacut daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 Eu zic ca este motorul cu probleme . Vb cu cei care l-au facut "nou" in Ungaria , ar trebui sa te ajute. http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 ai probleme cu motorul, iar cu facutu-l in ungaria ...e teapa...de obicei odata arse nu le mai repari, ci le schimbi.....asa ca schimba motorul si o sa mearga. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 poze la motor si stator . daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 de la warn 8274 merge motoru pe m800? am mai facut motor in ungaria si a mers .poate la asta o gresit . frana in nici un caz sa nu fie? modelu asta de frana il are daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 scoate frana afara si vezi ce si cum.daca nu te descurci poate ai drum la severin si te ajut.(poti lua legatura cu baietii de la orsova) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 am anulat frana dar pare sa fie in regula , maine ii fac proba si o sa vad:tk daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 Vezi ca daca scoti frana daca te troliezi la deal cum ai dat drumul la telecomanda masina vine inapoi glont. De obicei la o bruscare a troliului cablul trage tare in tambur si se ovalizeaza frana , trebuie verificat si eventual rectificat dar cu atentie este vorba de cateva sutimi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 Am reusit sa desfac frana avea o siguranta tip arc .am gasit rupt de la frana piesa asta care am incercuito, am sudato si am refacut canal si merge troliu . . multumesc pentru informati :tk daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: ajutor troliu warn m8000 Vorba ta......stift!!!:wink::wink::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate