Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor troliu warn m8000

offroadsoso

Postări Recomandate

salut. am montat pe masina un warn si nu vrea sa traga in sarcina, trage un metru dupa care imi descarca bateria si motoru se incalzeste prea tare la cat a tras . am schimbat bateria ,cabluri de legatura verficate .

baiatu de la care l-am cumparat zice k e de la frana .

sa fie frana? cum lucreaza frana?

modelu asta k in imagine

http://img806.imageshack.us/img806/1323/winchstripdown004.jpg

daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin:

mercedes g -in constructie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor troliu warn m8000

e foarte simplu de verificat daca e frana blocata.Il pui "pe liber" si tragi de cablu.daca se deruleaza nu este de la frana...daca nu...

Cel mai probabil insa ai o problema la motorul electric...un scurt,carbuni,ceva.

trebuie masurat.

Link spre comentariu

motorul a fost ars si refacut nou in ungaria . troliu merge in gol ,trage si masina pe loc drept foarte usor da cand da de greu nu mai merge si descarca bateria .posibil montare frana gresit acum l-am desfacut da nu reusesc sa scot frana din tambur:hl o sa fac cateva poze cu el desfacut

Link spre comentariu

ai probleme cu motorul, iar cu facutu-l in ungaria ...e teapa...de obicei odata arse nu le mai repari, ci le schimbi.....asa ca schimba motorul si o sa mearga.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

de la warn 8274 merge motoru pe m800? am mai facut motor in ungaria si a mers .poate la asta o gresit . frana in nici un caz sa nu fie?

modelu asta de frana il arem8000_195599-211769.jpg.d824234eff38e5ab3fc6a9b5833c6f3c.jpg

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Vezi ca daca scoti frana daca te troliezi la deal cum ai dat drumul la telecomanda masina vine inapoi glont. De obicei la o bruscare a troliului cablul trage tare in tambur si se ovalizeaza frana , trebuie verificat si eventual rectificat dar cu atentie este vorba de cateva sutimi

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

100_2089.jpg.f6bea3580f1e5dad17069b9769003b65.jpgAm reusit sa desfac frana avea o siguranta tip arc .am gasit rupt de la frana piesa asta care am incercuito, am sudato si am refacut canal si merge troliu . . multumesc pentru informati :tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare