Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chevrolet tahoe 1995

sorinct

Postări Recomandate

Stiu ca am intarziat cu prezentarea dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Am achizitionat masina acum aproximativ 6 luni in stare buna,revizii la zi .e din 1995 inmatriculata prima oara in 1999.e o masina robusta care nu duce lipsa cailor putere si cuplului.ca si dezavantaje are consumul ,anvelope (partial remediat )garda mica la sol(se va remedia)si dimensiunile tip ,,autobuz,,.:tr

motor 5700 cmc ,187 kw,benzina,cutie viteze automata ,aer conditionat ,piele ,troliu Warn ,consumabile schimbate (bonus am primit de la fostul proprietar un portbagaj de filtre placute ,curele etc) pana acum sunt foarte multumit de ea.

cativa colegi au vazut-o la impotmoliada 2010.

pozele urmeaza.

http://img841.imageshack.us/img841/4393/1006109.th.jpg http://img101.imageshack.us/img101/4825/1006111.th.jpg http://img810.imageshack.us/img810/8742/1006112.th.jpg

http://img198.imageshack.us/img198/2923/dsc0608a.th.jpg

Editat de sorinct
date eronate

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Chevrolet tahoe 1995

Faina masina.

Un kit de inaltare si niste roti mai mari fac minuni in aspectul masinii cat si in teren. Nu ceva exagerat. Cat sa incapa niste anvelope de 35" pe ea.

:wink:

Link spre comentariu

Buna seara !

Din cate stiu eu, pe fratii Suburban/Tahoe/Blazer/Yukon/Silverado/Denali nu a fost vreodata montat HEMI...

Ca este 5.7, asta e altceva. Putea fi 7.4 sau TD-ul de 6.5, dar daca n-a fost sa fie, asta este...

Ai vreo dovada ca motorul este un HEMI ? Ca am eu dubiile mele si e bine sa nu le mai am...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

max -multumesc pentru sfaturi

asa mi-a zis un ,,cunoscator ,,m-am interesat si eu (google)intradev nu are nimic in comun. am editat mai sus .o zi buna

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

poate cineva din colegi sa-mi explice ce probleme apar daca doresc sa ridic caroseria cat sa intre anvelope de 35.eu acum am 31 si vin fara probleme.am gasit pe internet kit-uri gata facute dar sunt destul de departe si nici nu stiu daca este exact ce imi trebuie.se pot face si aici?

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

Buna ziua !

Daca vrei sa ridici doar caroseria de pe sasiu (body-lift), ar ajunge 2" de ridicare. Care e si maximul de body-lift pe care l-as recomanda.

Atentie si la latimea noilor anvelope (35"-urile in cauza), este posibil ca in fata sa faca putin deranj, dar nu e neaparat obligatoriu.

Preferabil un lift sa se faca din suspensie, nu din body, chiar daca e mai ieftin asa sau implica un volum de munca mai redus.

Pentru ca pot aparea probleme gen fire sau furtune care necesita prelungire, conducte care vor freca undeva sau fac unghiuri incorecte/cute, elemente ale coloanei de directie care nu mai lucreaza la unghiul predestinat, timonerie schimbator viteze (chiar daca e cu cablu si/sau la volan) care sa fie prea tensionata, etc.

Si oricum, centrul de greutate se va ridica, indiferent ce tip de liftare vei practica. Dar macar ai castigat 2" sub diferentiale.

Orice se poate face si la noi, daca ai mintea, mijloacele si materialele necesare.

Acolo unde a fost cazul, eu am facut analiza spectrala si teste de duritate pentru a identifica ce tip de materiale folosesc producatorii aftermarket, si am cautat acelasi tip de material sau mai bun/mai usor.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Multumesc dragos.

pe fata banuiesc ca poate ridica masina din barile de torsiune (trebuie alte chei sau cum se numesc chestiile alea care sunt actionate de subururi si rasucesc barile) ,pe spate insa trebuie puse distantiere intre punte si foile de arc?automat alte telescoape?

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

Salut, Sorine !

Body-lift e una, suspension lift e alta (ultimul tau post).

Daca mergi pe suspension lift, aici este un kit complet de la Rough Country, dedicat pe masini cu sase prezoane la roti, adica un anumit tip de punti:

http://www.justlevelingkits.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_26&products_id=288

Include cheile de bara, bratele superioare fata, adaptorul pentru coborarea diferentialului, furtunele mai lungi de frana pe fata, doua prelungiri de suport la telescoapele fata, patru telescoape si o foaie suplimentara pentru arcurile spate, plus bucsi de poliuretan.

Daca arcurile tale spate sunt in regula, merita sa iei tot kit-ul. Daca sunt obosite, foaie aia in plus nu va rezista prea mult.

Referitor la ce s-ar putea face "in fata blocului", fara sa cumperi nimic, trebuie vazut cat mai permit barile de torsiune sa se traga de ele in sus (masina oricum va deveni mai rigida de fata).

Pentru telescoape se pot face prelungitoare (la un capat sau la ambele), pentru spate se pot face ceva bocuri de ridicare sub arcuri si alte bride "U", poate usor inclinate.

Ramane de vazut ce se poate face la furtunele de frana pe fata. Poate coborata conducta cu tot cu suportul ei pe lonjeron, etc.

Kit-ul e complet si include si adaptoarele de coboarare a diferentialului, si e ieftin, as zice. Tu hotarasti.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

multumesc pt link .este exact ce vroiam si nu e scump .gasisem si eu dar nu stiam sigur daca pica pe masina .sa vedem daca trimit la Romanica.

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

Daca incalti masina cu 35 automat masina v-a consuma mai mult,masina fiind echipat cu cutie automata va schimba mai tarziu vitezele,trebuie vazut ce raport ai in diferentiale,cred ca este 3.73,daca cumva ai 4.10 este cea mai buna varianta ptr 35.

Eu am avut Suburban tot pe benzina V8 5.7 cu 35 si consuma 25l.

Daca vrei sa-l bagi mai mult in offroad trebuie racire mai eficienta ptr cutia de viteze,ptr ulei,punctul slab l-a masinile astea fiind cutia de viteze.

Daca vrei sa-i pui body lift am eu un set ptr el adus din Usa.

Dar in locul tau a-si opta ptr anvelope 33 cu jenti pe offset negativ si ptr asta nu trebuie sa-i faci modificari si totusi masina are un aspect mai offroad.

parerea mea

din seria de sasiu poti descifra ce rapoarte are masina si daca are autoblocant.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

am mai inaltat-o un pic din body lift ,suspensie ,schimbat rapoarte ,trolii fata spate ,2 electroventilatore la buton si pe senzor,bara fata-spate hd , alternator mai mare ,2 baterii,anvelope 37 super swamper, deocamdata pt plimbari soft :grin: merge 2 poze ca sa vedeti cum arata.Caut o punte acum pe fata, ca in viitorul apropiat cu siguranta va ceda transmisia fata sau o pereche de punti fata -spate cu blocant .(unimog??:grin::grin:) . Consumul am incetat sa-l mai contorizez ....

ps are cineva idee asa ceva gasesc pt Chevy??

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66376-Directie-PSC-asistata-hidraulic-Toyota-Suzuki

mud.jpg.fc01480132ed905217a55accf4d3e586.jpg

1388113438_mud1.jpg.258fc606592f35997a85c42a86c76714.jpg

Editat de sorinct

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare