mtcu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 salutare la toata lumea, sunt curios daca cineva a folosit aceste anvelope si ce parere au despre ele, am comandat un set si abia astept sa le pun pe masina. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: kumho kl71 eu am pe vitara asa ceva achizitionat de aprox 1 luna.comparativ cu bf goodrich km 2 pot spune k au un cauciuc mai moale, mai aderent pe zapada se pare.pe namol nu am apucat sa le probez dar se pare ca descarca mai greu decat km 2. sun destul de silentioase la 100km /h.mai multe o sa aflam pe viitor.din cate am citit se pare ca se uzeaza mai repede decat km 2 pe asfalt , km -ul fiind renumit spun eu pentru uzura mica in timp si km 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: kumho kl71 Pe Hilux-ul meu am umblat asta vara cu acest tip de cauciucuri dimensiuni 33/12.5/15 , am facut cam 20000 km , se descurca destul de bine pe noroi , pe asfalt nu foarte galagioase , s-au echilibrat usor iar ca si uzura sunt la 50 % . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: kumho kl71 Sustin parerea buna despre aceste anvelope. Am cam 30 000 cu ele si rezista bine. In plus, sunt complet silentioase si se echilibreaza fara probleme. Aduse de pe camskill m-au costat 5 bucati 2800 ron :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: kumho kl71 Eu nu sunt chiar multumit de ele...descarca destul de greu. Pe zapada se comporta ok. Da, sunt destul de silentioase si se echilibreaza ok. Am varianta produsa sub brandul Marshal. www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: kumho kl71 va multumesc pentru pareri si eu am comandat pe camskill si astept sa confirme stocul si sa le platesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: kumho kl71 Am si eu de 2 ani KL71 , tot de la Camskill, livrare ieftina si rapida, totul a fost OK. Se comporta bine atit la mers pe asfalt (130 km/h), cit si pe teren noroios.Nu am avut probleme, chiar trag si remorca de 2,7 t(cu stupi) pe cimp,prin paduri,etc si nu am avut probleme de tractiune. Cred ca uzura este putin mai accentuata fata de altele,dar fiind MT, e de inteles,nu e pentru asfalt. Ce nu-mi place, e ca din prima vara, am observat niste mici fisuri pe banda de rulare, intre crampoane, nu pot sa-mi explic de ce . Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: kumho kl71 va multumesc pentru pareri si eu am comandat pe camskill si astept sa confirme stocul si sa le platesc. Ce dimensiune ai comandat de la Camsckill? Se pare ca incepe sa fie criza si cu acest cauciuc. Daca intri pe site, Kumho 71 TL au disponibil doar vreo 2 dimensiuni. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumdum Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: kumho kl71 Salut, si eu am aceste anvelope, parerea mea: se echilibreza usor zgomot foarte mic pe asfalt pe zapada se comporta bine pe gheata sunt probleme in noroi se descarca greu dar pe unde a trecut simex-ul am trecut si eu la acvaplanare nu se descurca prea bine(pe o strada plina cu apa 2-3cm de la 70-80 simteai cum pleaca) Sa le stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: kumho kl71 Si eu am acest profil pe Patrol 33/12,5 R15. Foarte multumit in zapada afanata si gheata. Pe noroi sunt f bune daca au max 1,6-1,7 atm. La 2,0 atm sunt ''trompete'' in noroi. In noroi lutos nu descarca nici daca le tai, dar mai competente decat G-Y Wrangler MT, chiar si mai ingust decat 12,5... Cauciuc moale, zgomot redus, usor, echilibrare usoara, foarte bun calitate/pret..., dar nu voi mai lua acest profil... Pt noroi e super fain Silverston profil Simex. Daca totusi vrei un compromis, acesta e: un set de roti extreme si unul de roti AT. Il consider COMPROMISUL cel mai cel... " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu-englezu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 (editat) Re: kumho kl71 SUnt usoare,se echilibreaza bine,aderente si pe asfalt,pret bun si livrare rapida (kamskyl u.k.)dar........subtiri pe laterala (la pietre se cam duc) se uzeaza destul de repede , Editat Octombrie 4, 2014 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ LJ 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scott Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: kumho kl71 Am cumparat un set 195/80 R15 pentru Suzuki Jimny. Avantaje: echilibrare usoara, tractiune si aderenta foarte bune pe asfalt uscat - am remarcat o scadere a distantei de franare; zgomot rezonabil pentru MT-uri; au un profil atractiv si, in realitate, arata mai bine decat in poze. Au schimbat serios aspectul masinii. Dezavantaje: cred ca primul dezavantaj pe care ar trebui sa il mentionam este ca sunt anvelope directionale: rezerva va fi pentru partea dreapta sau stanga a masinii; daca ai pana pe partea care nu trebuie, trebuie sa intorci cauciucul pe janta inainte de montaj sau, daca it da mana, ia doua rezerve. De asemenea, spatele pierde mai usor aderenta in curbe stranse, dar este un fenomen predictibil. Din ce am citit pe alte forumuri, trebuie rotite la 3000-5000km pentru a asigura o uzura uniforma. Mai multe nu pot sa spun deoarece abia le-am montat si inca nu le-am testat in toate conditiile posibile. Oricum, sunt cu o clasa mai sus decat cauciucurile originale de Jimny si, deocamdata, sunt foarte multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: kumho kl71 Si eu am acest profil pe Patrol 33/12,5 R15. Foarte multumit in zapada afanata si gheata. Pe noroi sunt f bune daca au max 1,6-1,7 atm. La 2,0 atm sunt ''trompete'' in noroi. In noroi lutos nu descarca nici daca le tai, dar mai competente decat G-Y Wrangler MT, chiar si mai ingust decat 12,5... Cauciuc moale, zgomot redus, usor, echilibrare usoara, foarte bun calitate/pret..., dar nu voi mai lua acest profil... Pt noroi e super fain Silverston profil Simex. Daca totusi vrei un compromis, acesta e: un set de roti extreme si unul de roti AT. Il consider COMPROMISUL cel mai cel... Aveti idee unde pot gasi si eu dimensiunea 33x12,5 R15????:al caut de nebun de mai mult de o luna si nimeni nu are nici pe stoc si culmea nu poate aduce nici la comanda.:pl Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: kumho kl71 Un asa pneu a vandut acum aprox 2 saptamani un coleg forumist. Era nou si era foarte ieftineaua. Pt 4 buc eu apelat la o firma din TM cauciucuridirect.ro :h5. Foarte ok am iesit la pret pt ca le-am cerut sa le trimita pe firma si fac factura externa, deci pretul vazut minus TVA-ul va fi pretul ce il platesti. " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: kumho kl71 Un asa pneu a vandut acum aprox 2 saptamani un coleg forumist. Era nou si era foarte ieftineaua. Pt 4 buc eu apelat la o firma din TM cauciucuridirect.ro :h5. Foarte ok am iesit la pret pt ca le-am cerut sa le trimita pe firma si fac factura externa, deci pretul vazut minus TVA-ul va fi pretul ce il platesti. Multumesc, Voi lua legatura cu ei poate am noroc. P.S. Bucata de care aduceai vb la mine a ajuns dar mai am nevoie de una pt a avea doua rezerve. Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: kumho kl71 Si eu am acest profil pe Patrol 33/12,5 R15. Foarte multumit in zapada afanata si gheata. Pe noroi sunt f bune daca au max 1,6-1,7 atm. La 2,0 atm sunt ''trompete'' in noroi. In noroi lutos nu descarca nici daca le tai, dar mai competente decat G-Y Wrangler MT, chiar si mai ingust decat 12,5... Cauciuc moale, zgomot redus, usor, echilibrare usoara, foarte bun calitate/pret..., dar nu voi mai lua acest profil... Pt noroi e super fain Silverston profil Simex. Daca totusi vrei un compromis, acesta e: un set de roti extreme si unul de roti AT. Il consider COMPROMISUL cel mai cel... Atatea pareri sunt legat de simexul silverstone. Bun, sa zicem ca ai doua randuri de roti iar cu silverstone mergi doar periodic in teren, dar cu ocazia aia faci si vreo 200 - 300 km pe asfalt . Sa se uzeze chiar asa de tareCe zic cei care au avut? Cati kilometri rezista in medie? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: kumho kl71 La sugestia prietenului Astral contribui si eu cu cateva cuvinte despre aceste anvelope: Foarte bune pe uscat si silentioase pe sosea chiar si la viteze de 150 km/ora; se echilibreaza usor si sunt, ca si greutate, usoare. Are ranforsari laterale, utile in teren; se comporta bine in zapada si noroi lejer sau mediu; la noroaie grave clacheaza, ca de fapt orice MT; descarca binisor numai daca-i dai cu schpan. Pe scurt, sunt niste MT-uri onorabile pentru cine nu vrea sa se dea grav (pentru aceasta optiune se recomanda profil simex); par sa reziste la uzura destul de bine. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 (editat) Re: kumho kl71 Am vazut in anuntul tau ca vrei sa schimbi KUMHO MT cu BFG MT KM2..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77846-Schimb-anvelope-Kumho-KL17-MT-265-75-16 Din relatarea ta de mai sus, KUMHO sunt destul de ok.......de ce vrei totusi BFG KM2 ? Editat Martie 23, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 (editat) Re: kumho kl71 vreau anvelope mai mari: 33'' si cu profil mai "carnos"...ce am acum sunt uzate, cred, cam 50% de unde si pretul mic... KL71 noi sunt scumpute...si nu prea se gasesc la noi. L.E: anvelopele le-am avut de second Editat Martie 23, 2013 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: kumho kl71 KUMHO le-ai avut de noi ? Eram curios cam dupa cati km au ajuns la uzura de acum.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: kumho kl71 Am si eu un set pe Vitara, de vreo 2 luni, 235/75 R15, pana acum sunt foarte multumit de ele. Pe unde a trecut Simexul sau BF-ul am trecut si eu fara probleme. Sunt silentioase pe sosea, echilibrare usoara, nu am apucat sa le testez pe zapada si gheata. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: kumho kl71 ca si completare la colegul Abunea, am luat si eu din vara 235/75/15 tot pe o vitara si sunt multumit de anvelope in zapada, chiar ma asteptam la mai putin din partea lor, dar pe gheata/polei :dr1 grav grav you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate