Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

piulite nituite

RETI

Postări Recomandate

Re: piulite nituite

unca nu am ajuns..

imi trebuie neaparat si acuma ma uitam pe net dac pot sa adaptez si masina adica sa nu cumpar si clestele ca ma pneumatic si unul armonica cu care am dat la greu la serie III si ma interesa sa nu cumpar si clestele haahah o sa vad maine si postez. ce are asa special in cap ca pana la urma e vorba de parghie si apoi de sistemul cu surub adica sa ai loc sa bagi tija ..oi vedea.

nu paote sa coste o avere in the end ..

hahah

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

unca nu am ajuns..

imi trebuie neaparat si acuma ma uitam pe net dac pot sa adaptez si masina adica sa nu cumpar si clestele ca ma pneumatic si unul armonica cu care am dat la greu la serie III si ma interesa sa nu cumpar si clestele haahah o sa vad maine si postez. ce are asa special in cap ca pana la urma e vorba de parghie si apoi de sistemul cu surub adica sa ai loc sa bagi tija ..oi vedea.

nu paote sa coste o avere in the end ..

hahah

nu merge cu pneumatic, decat scula speciala reglata corespunzator. nu e ca la pop-nit, unde tragi pana se rupe coada. la piulita-nit, trebuie sa te opresti la timp.

eu nu stiu sa existe vreun kit de conversie a unui cleste de la pop-nit la piulite-nit.

cleste care sa le faca pe ambele exista.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

De ce piulite ai nevoie?

Daca ai nevoie de piulite sertizate vino la mine si ti le trag eu (daca nu sunt multe).

Daca vrei piulite nit clasice,pentru tabla, de pus cu ciocanul am M5 si m4,cred.

Scule nu imprumut.:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare