novalesso Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Banuiesc ca sunt mai ieftine, pentru ca altfel de ce s-ar chinui oamenii sa le aduca si sa le conduca dintr-o pozitie care cred ca este cel putin incomoda? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: De ce sunt mai ieftine masinile in Marea Britanie? Pai e foarte simplu. Singurele piete sunt UK si Cipru. Mai stii tu alte tari in Europa care merg pe stanga? Nu e chiar asa incomod sa mergi pe dreapta, cu volan pe dreapta :wink: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novalesso Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: De ce sunt mai ieftine masinile in Marea Britanie? Pai, piata mica = preturi mari. Pretul scade prin volum, deci ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 (editat) Re: De ce sunt mai ieftine masinile in Marea Britanie? Pai, piata mica = preturi mari. Pretul scade prin volum, deci ... Te-ai incurcat... piata mica=clienti putini. In UK, masinile cu volan pe stanga sunt mai scumpe (mai multi clienti potentiali in toata Europa) decat cele cu volan pe dreapta (potentiali clienti in Europa=UK si Cipru) :wink: Editat Februarie 27, 2011 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: De ce sunt mai ieftine masinile in Marea Britanie? preturile tin strict de piata,,,,in alta ordine de idei...as vrea sa il vad pe cel care cumpara din EU o masina la acelasi pret cu cea din UK....si in aceeasi stare tehnica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate