Mardeanu Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Va salut, am o navara d40 fabricatie 07.2007 126 kw si vreau sa ii schimb uleiurile din diferentiale dar nu stiu ce ulei trebuie si cat,mentionez ca masina are 120.000 km. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? Inteleg ca nu ai cartea tehnica a masinii....... Poti citi ce recomandari s-au mai facut pe aceasta tema in topicurile de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46780-Ulei-diferentiale&highlight=ulei http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38753-Ulei-LSD&highlight=ulei REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardeanu Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? Multumesc pentru link-uri care m-au bagat mai tare in ceata :uameni :grin: eu am lsd? daca am lsd trebuie ca uleiul sa aiba specificatia GL5 daca nu are atunci GL4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? Cel mai bine intra pe link-ul de mai jos, e manualul masinii tale, e un PDF......salveaza-l si studiaza-l : http://www.atct.co.uk/data/05d40e/fwd.pdf REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardeanu Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 (editat) Re: Ulei diferentiale, de care? Multumesc ptr link, nu am cartea tehnica a masini, am gasit uleiurile ptr cutie si diferentiale pe original, dar cum aflu daca am lsd ? Multumesc ptr link, nu am cartea tehnica a masini, am gasit uleiurile ptr cutie si diferentiale pe original, dar cum aflu daca am lsd ? uleiul ptr diferentiale difera daca am sau nu Editat Martie 7, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terracan Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? Normal ca difera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardeanu Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? ok, dar cum aflu daca are lsd masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terracan Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? Din cartea tehnica a masinii sau din analiza uleiului recomandat pentru diferentiale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardeanu Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 (editat) Re: Ulei diferentiale, de care? Din cartea tehnica a masinii sau din analiza uleiului recomandat pentru diferentiale. :g nu am cartea tehnica a masinii, analiza???:hl Am reusit sa aflu! M-am bagat sub masina si scrie pe diferential! Editat Martie 7, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terracan Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 (editat) Re: Ulei diferentiale, de care? Mai adineauri ai scris ca ai datele despre uleiul original. Daca stii uleiul original atunci de pe net te lamuresti daca este sau nu pt. LSD sau poti gasi uleiurile similare. Stiind uleiul original, am citit pe Forum-uri de la noi, din Anglia, Germania si chiar unul din Australia ce este cu acest ulei si cu ce se poate inlocui. Am comparat toti indicii (vascozitate, punct de curgere, punct de aprindere, densitate) si am gasit uleiul cu proprietati similare. Pai si de ce ma mai pui omule sa scriu? Felicitari! Editat Martie 7, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardeanu Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ulei diferentiale, de care? Mai adineauri ai scris ca ai datele despre uleiul original. Daca stii uleiul original atunci de pe net te lamuresti daca este sau nu pt. LSD sau poti gasi uleiurile similare. Stiind uleiul original, am citit pe Forum-uri de la noi, din Anglia, Germania si chiar unul din Australia ce este cu acest ulei si cu ce se poate inlocui. Am comparat toti indicii (vascozitate, punct de curgere, punct de aprindere, densitate) si am gasit uleiul cu proprietati similare. Datele mele despre uleiul original sunt : ulei diferential cu lsd sau fara lsd si eu nu stiam de care sa imi procur daca masina are sau nu lsd. Scuze daca nu m-am facut inteles! raman dator cu o bere :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate