macfero Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 salutare. poate imi dati si mie un sfat la troliu.ce ziceti de un Lift Winch 9500 lbs pe Feroza.astept pareri si despre alte modele pot fi si second-handuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: parere troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza Poate iti muta Astral discutia la trolii. E mai indicata acolo sau poti sa citesti tu sectiunea respectiva ca sa-ti faci o idee. Conteaza greutatea masinii si in functie de asta se alege troliul. Ca si comparatie poti sa iei Vitara si Samuraiul dar ala e mai usor. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: parere troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza Il lasam aici pt ca e vorba de un troliu pt o masina anume, dincolo, la trolii se discuta despre trolii in sine si unde, intr-adevar, poate sa citeasca pareri despre o gramada de trolii si sa se decida asupra unuia corespunzator masinii sale. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Il lasam aici pt ca e vorba de un troliu pt o masina anume, dincolo, la trolii se discuta despre trolii in sine si unde, intr-adevar, poate sa citeasca pareri despre o gramada de trolii si sa se decida asupra unuia corespunzator masinii sale. :h5 multam fain.:h5 Poate iti muta Astral discutia la trolii. E mai indicata acolo sau poti sa citesti tu sectiunea respectiva ca sa-ti faci o idee. Conteaza greutatea masinii si in functie de asta se alege troliul. Ca si comparatie poti sa iei Vitara si Samuraiul dar ala e mai usor. nu fi rau cu mine.am intrebat pt cei care au daihatsu. masina are cam 1200 kg.poate ma ajuti cu un sfat.merci. Editat Februarie 28, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator CRIU' Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? salut , eu am montat de 13000 si duce fara probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? @macfero : Cred ca ti-ar fi utila rasfoierea primului topic de la sectiunea "Trolii", in special postul #17 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49340-De-ce-troliu-am-nevoie Ce marca de troliu vei alege ulterior, asta tine doar de bugetul tau...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? @macfero : Cred ca ti-ar fi utila rasfoierea primului topic de la sectiunea "Trolii", in special postul #17 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49340-De-ce-troliu-am-nevoie Ce marca de troliu vei alege ulterior, asta tine doar de bugetul tau...... merci fain. am citit si despre topicul recomndat.ma interesa ca marca, probleme daca sunt, piese de schimb se gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Il pui in bara masinii sau faci alta custom? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Il pui in bara masinii sau faci alta custom? as vrea sa fac cum trebuie mai bine.sa fie rezistenta cat mai mare si sa nu am probleme.astept opinii. merci fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Ia uite italienii cum l-au pus in bara si ce bine arata. http://feroza-club.forumitalian.com/t2191-sensazionale-verricelli Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Ia uite italienii cum l-au pus in bara si ce bine arata. http://feroza-club.forumitalian.com/t2191-sensazionale-verricelli merci fain. super misto :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Au mutat doar solenoizii in compartimentul motorului si au sudat placa de troliu de sasiu. Avantaje si dezavantaje. Partea buna e ca troliul e ascuns si masina ramane cu aspectul ei normal si nici nu mai trebuie facuta alta bara. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Parerea mea este urmatoarea: Montajul troliului sa-l faci FARA SA SUDEZI nimic! Adica genul sudat placa de sasiu este exclusa. Cel mai bine se poate face din suruburi cu pas adecvat adica marunt de putere. Cat de multe se pot pune. Asta depinde de cine iti face montajul. Cat despre unde sa-l montezi eu zic ca este cel mai bine sa fie aerisit . La o eventuala solicitare se incalzeste si atunci pot aparea probleme. Despre puterea lui eu zic ce cel mai bine este sa fie mai mare . Eu am optat ptr un 12500 no name care merge excelent. Bateria este de 45 A si merge de rupe. Unde pui ca il poti folosi si o toyota sau nissan !Cine stie? Montajul electric: doua fire puse pe borne! Bafta multa! Cred ca o bara home made e o alegere ok! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Parerea mea este urmatoarea: Montajul troliului sa-l faci FARA SA SUDEZI nimic! Adica genul sudat placa de sasiu este exclusa. Cel mai bine se poate face din suruburi cu pas adecvat adica marunt de putere. Cat de multe se pot pune. Asta depinde de cine iti face montajul. Cat despre unde sa-l montezi eu zic ca este cel mai bine sa fie aerisit . La o eventuala solicitare se incalzeste si atunci pot aparea probleme. Despre puterea lui eu zic ce cel mai bine este sa fie mai mare . Eu am optat ptr un 12500 no name care merge excelent. Bateria este de 45 A si merge de rupe. Unde pui ca il poti folosi si o toyota sau nissan !Cine stie? Montajul electric: doua fire puse pe borne! Bafta multa! Cred ca o bara home made e o alegere ok! salut. am vazut pozele cu montajul de la tine.e super ok.cat despre troliu am 2 variante: 1.lift winch de 9500 2.Rotfuchs de 13000 al doilea mi-l da fara factura si fara garantie sa vedem. am inteles ca sunt ok ca si marca si nu au fost probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 (editat) Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Parerea mea este ca toate sunt facute un China! Ca are sau nu marca scrisa asta e alta treaba. Despre rothfux stiu ca se vand in Germania si nu cred ca aia au legile ca ale noastre. Adica nu cred ca primesc orice stift! Amandoua sunt super de ajuns la masina! Ptr mine pretul conteaza cel mai mult avand in vedere ca il folosesc "hobby"! Bafta multa la alegere! Editat Martie 1, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Parerea mea este ca toate sunt facute un China! Ca are sau nu marca scrisa asta e alta treaba. Despre rothfux stiu ca se vand in Germania si nu cred ca aia au legile ca ale noastre. Adica nu cred ca primesc orice stift! Amandoua sunt super de ajuns la masina! Ptr mine pretul conteaza cel mai mult avand in vedere ca il folosesc "hobby"! Bafta multa la alegere! am vb cu marcel4x4 si-l cumpar de la el.da si factura si garantie.plus de asta are si placa care am inteles ca trebuie modificata.mi-a zis ca cel de 9500 e f.bun pt feroza .sper sa nu se supere altii pe mine. oricum merci mult pt ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Foarte bine ! Tot de acolo am luat si eu! Chiar oferea garantie si f repede! VErificata la mine pe o chestie minora chiar nederanjanta dar omul a raspuns prompt !Recomand! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Foarte bine ! Tot de acolo am luat si eu! Chiar oferea garantie si f repede! VErificata la mine pe o chestie minora chiar nederanjanta dar omul a raspuns prompt !Recomand! [ATTACH=CONFIG]99575[/ATTACH] singurul lucru e ca nu mai are heblu.dar am inteles ca se gaseste usor. p.s.:ceva filmulete cum se foloseste un troliu ca pt un incepator camine? merci fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 (editat) Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Chiar am cautat dar nu am gasit decat asta! L6FrtOql-8k Editat Martie 1, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Citeste sectiunea trolii. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Chiar am cautat dar nu am gasit decat asta! L6FrtOql-8k multam fain.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Foarte bine ! Tot de acolo am luat si eu! Chiar oferea garantie si f repede! VErificata la mine pe o chestie minora chiar nederanjanta dar omul a raspuns prompt !Recomand! [ATTACH=CONFIG]99575[/ATTACH] salutare! azi ne-am apucat sa montam troliu. ma intereseaza un sfat pretios unde ar trebui pusa placa din poza.poate ma ajuti tu Davema. multumesc anticipat. http://img534.imageshack.us/i/07032011038.jpg/ http://img17.imageshack.us/i/07032011039.jpg/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? cam asa arata. http://img140.imageshack.us/i/07032011040.jpg/ http://img694.imageshack.us/i/07032011045.jpg/ http://img822.imageshack.us/i/07032011046.jpg/ bara nu va ramane asa.o sa ma gandesc cum sa fac alta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? Sa te scoata sanatos din cacao. M-ai inspirat asa un pic si am sa-mi comand si eu unul poate ceva mai mare. Am sa iau legatura cu marcel4x4. Clar bara trebuie regandita, sa casesti doar spatiu, timp si $$$ ca in rest vad ca te descurci. Felicitari S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu Lift Winch de 9500 pe Feroza ? Sau ce recomandati pt ea ? placa de troliul pusa pe masina lui davema nu are nimic sudat. totul este prins in suruburi de duritate min 8.8.:2dr daca mai gasesc poze de la montaj va ajut cu cea mai mare placere. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate