Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dacia Papuc 4x4 - cruce cardan

Max

Postări Recomandate

Re: Dacia Papuc 4x4 - cruce cardan

Eu, unul, nu cred.

http://www.crucicardanice.ro/

si mai ales

http://www.bestautovest.ro/cruce-cardan-dacia-1304-fi27.html

Editat de Dan CHIRIAC

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mine caut in garaj o cruce de cardan si postez codul am montat pe unul din papuci 4x4 si este super ; in comparatie cu cele ieftiine la care se invarteau pastilele in cardan

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Exista cruce de cardan de Dacia papuc ca reper separat de cardan. Ca idee, acum cativa ani detineam un Range Rover clasic din 91 la care am constatat ca se potriveau crucile cardanice de Dacia Papuc, cruci care sunt la fel indiferent ca masina este 4x4 sa 4x2

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

Ca sa evit o eventuala confuzie: am pus link-ul catre o cruce CMB nu pentru ca recomand cu caldura marca, ci ca exemplificare a faptului ca piesa exista.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

Pai eu abia am schimbat crucea cardan la tanculet,si a fost cumparata din magazin si cu garantie......

DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA!

-DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1

Link spre comentariu

Ca sa evit o eventuala confuzie: am pus link-ul catre o cruce CMB nu pentru ca recomand cu caldura marca, ci ca exemplificare a faptului ca piesa exista.

La fel si eu, am exemplificat diferite marci de cruci cardanice de papuc, insa nu-s de nicio treaba cele amintite de mine mai sus. Cred ca exista si GKN pe dimesiunile pt papuc.

Masor maine o cruce deaia naspa si caut pe dimensiuni un GKN si pun aici codul. :h5

Club 4x4 Cugir
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare