Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cand schimb uleiul la diferentialul spate LSD ?

terracan

Postări Recomandate

Re: Cand schimb uleiul la diferentialul spate LSD ?

Primul e prea scump pt. mine. Pe cei de la Ravenol Romania i-am contactat ieri insa n-am primit inca raspunsul. Am vazut pe site ca au cateva uleiuri de diferentiale cu caracteristici performante si la preturi decente. Am sa incerc azi sa-i contactez din nou.

Multumesc,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am pus pe Galloper- cred ca e acelasi principiu - ulei Comma LS80W-90 GL-5 (Limited Slip). Am gasit la litru si foarte convenabil la pret.

Hyundai Galloper 2,5 diesel 2001
Link spre comentariu

Am verificat pe forum Hyundai din Anglia si Australia si nici pe-acolo nu se gaseste uleiul de diferential cu LSD recomandat pentru 2,9 CRDI, respectiv Mobil Infilrex. In schimb am vazut ca cei de la Colina Motor au la litru Mobil LS 85W 90, ce are aceleasi proprietati ca Mobil Inflirex 33. Si costa 28 ron/l. Am facut comanda pe net si astept raspunsul. Daca au va comunic pe forum.

Link spre comentariu

Daca masina este suspendata pe o parte in zapada si se invart numai rotile de pe acea parte inseamna ca nu lucreaza dif. cu LSD?

In mod normal ar trebui sa lucreze si roata opusa de pe puntea spate dar la o turatie mai mica.

Link spre comentariu

Am rezolvat cu uleiul pt. dif. cu LSD. Am fost la Colina Motors din Popesti Leordeni si am gasit un baiat de treaba care m-a ajutat imediat. A verificat uleiul pe computer si pentru ca nu aveau pe stoc a facut comanda la distribuitorul de Mobil. A doua zi a primit bidonul de 20 de l si mi-a dat 3 l varsat, la un pret normal. Am cumparat si 2 l pentru puntea fata fara LSD. Total 5 l - 130 ron. Asadar, pt. puntea cu LSD-uri am luat MOBIL LS 85W-90 si pt. puntea fata fara LSD-uri - MOBIL HD 80W-90.

Link spre comentariu

Daca masina este suspendata pe o parte in zapada si se invart numai rotile de pe acea parte inseamna ca nu lucreaza dif. cu LSD?

Sunt mai multe tipuri de diferentiale cu alunecare limitata, dar in principiu, dupa ce s-a invartit o tura in gol, ar trebui sa antreneze si roata pereche cu aceeasi turatie (asa era la mine)

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Faptul ca m-a costat 130 ron o demonstreaza factura de la Colina Motors. Pretul la stabilit tipul din service care a facut comanda la Mobil. Pentru lsd am cumparat Mobil ls 85W90 (similar cu Infilrex 33 din cartea masinii) si nu 75W140. Poate mi l-a dat la pretul de achizitie, nu stiu, oricum la pretul asta n-am comentat. Plus ca am garantia ca am luat uleiurile care-mi trebuiau fiindca m-am dus la magazia de uleiuri a service-ului cu 2 bidoane de apa plata in care a turnat, in fata mea, din bidoanele de 20 de l . Ei m-au trimis la magazia de uleiuri ca sa vad atat cantitatea turnata in recipiente cat si respectarea tipului de ulei.

Link spre comentariu

Probabil ca da. Insa ce faci cu un bidon de 20 de l cand iti trebuiesc de fapt 3? Asa puteam sa cumpar bidon de 20 de l de la cei 2 distribuitori de uleiuri Mobil din Ro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare