Mirkuletz Mirk Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Salut baieti.Sambata am avut o mica iesire cu feroza si la o baltoaca i`am dat un pic de forja ...fatza - spate .. si dintr`o data servo nu a mai functionat.nu am stiut pe moment care este problema,am mers acasa cu ea si cand am ajuns in parcare am ridicat capota si am observat ca (virgula) cureaua nu se mai invartea.nu stiu care sa fie problema,precizez ca nici la capitolul mecanica nu ma prea pricep poate din acest motiv nu am reusit sa va informez destul cu informatia mea.sa se fi slabit acea curea ? astept raspunsurile si parerile voastre.va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Probleme servodirectie feroza Pana la urma ce ai facut? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Probleme servodirectie feroza nu am rezolvat nimic baghy :(( sambata viitoare merg cu ea la un prieten mecanic.o zis ca s`ar putea sa am noroc sa se fi slabit cureaua care antreneaza servo ...eu sper sa nu fie altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate