trooper Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 sa fiu iertat, dar eu sunt cam "greu de cap"... Pana la urma ce facem, mai mergem sau nu? Sau nu mai avem voie sa discutam de asta pe Forum? Sau avem voie dar nu ne intalnim sub egida "club 4x4" ? Sau am alta idee: sa ne intalnim in alta parte!Si daca tot s-au aratat atatia interesati, de ce sa ne agatam de o locatie stricta? HAI SA MERGEM ALTUNDEVA !!!!!! avem timp o luna sa organizam cazare, mese etc, sezon nu e... asa ca...HAI! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 eu nu trebuie sa merg sunt aici :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 :ha: :-P :-P :-P :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 eu nu trebuie sa merg sunt aici :grin: :ha: :ha: :ha: :banana :hi Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Re: greu de cap... sa fiu iertat, dar eu sunt cam "greu de cap"... ...HAI SA MERGEM ALTUNDEVA !!!!!! avem timp o luna sa organizam cazare, mese etc, sezon nu e... asa ca...HAI! **************************************************************************** :g ...O idee foarte buna !... :roll: 8) :grin: Cat de repede vom veni cu o propunere concreta vis-a-vis de acest subiect !... :grin: Absolut toti posesorii / pasionatii / simpatizantii fenomenului 4x4 sunt Bineveniti !... :W :c Mugur...CLUB4X4 TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 eu unu o sa merg la Sibiu, dak se mai face ceva... Dak tot v-ati hotarat subit sa faceti un alt eveniment, de ce nu organizati la alta data, atat pentru a evita scindarea grupului (care abia se formase), precum si pentru a inmulti nr intalnirilor (care si asa sunt rare) ? App...e strict decizia si parerea mea. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 eu unu o sa merg la Sibiu, dak se mai face ceva... Dak tot v-ati hotarat subit sa faceti un alt eveniment, de ce nu organizati la alta data, atat pentru a evita scindarea grupului (care abia se formase), precum si pentru a inmulti nr intalnirilor (care si asa sunt rare) ? App...e strict decizia si parerea mea. :hi A zis cineva ca evenimentul va fi in aceeasi zi cu cealalta intalnire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 a-ti vazut ce usor poate dezbina cineva ceva care a fost cladit de oameni precum Max, fara ca macar sa se implice personal? si cat de usor sare toata lumea cand e vorba de scandal si polemici? vor urma multe astfel de dispute si nu cred ca e in favoarea nimanui sa puna paie pe foc, nu credeti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Re: greu de cap... inca una sau ma duc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Re: greu de cap... inca una sau ma duc :grin: Unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Re: greu de cap... Unde? ghici :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Re: greu de cap... Unde? ghici :grin: Da' ce, 's tiganca, sa ghicesc?!?!?! Stiu sau nu... si nu stiu. De aia intrebam... PS Mai bine tac, deoarece sunt iar off-topic... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 CONFIRM POLITICA MEA IN MATERIE DE INTALNIRI 1. Merg la Sibiu 100%, nu scapati asa usor de mine. :grin: 2. Merg la intalnirile organizate de club daca am placere. 3. Merg la intalnirile organizate de Max/Gabi-g/Oresti/x-ulescu etc.. 4. Merg la intalnirile organizate de alte cluburi, daca am placere. 5. Merg daca ma invita personal X say Y si daca ma simt bine in compania lui X sau Y. 6. Nu merg acolo unde nu am placere sau unde cel care organizeaza zice ca nu-i place fata mea. Cu respeckt pentru parerile altora, Andy68 ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Asa gandesc si eu Andy :h5 Mergem la toate :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Re: CONFIRM 6. Nu merg acolo unde nu am placere sau unde cel care organizeaza zice ca nu-i place fata mea. Nici mie nu imi place fata mea. Asta ar insemna sa nu ma duc nici la intalnirile organizate de mine. :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Re: CONFIRM Nici mie nu imi place fata mea. vorbeste cu Vitalie. Du-i o poza si te face cum vrei tu :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Re: CONFIRM Nici mie nu imi place fata mea. vorbeste cu Vitalie. Du-i o poza si te face cum vrei tu :-P Domnu' doctor, Cat ma costa sa ma faci ca asta? A zis nevasta ca ma accepta asa. E gata pregatit de offroad. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 e ciocolata sau noroi? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 tot asa Aferim ! Tot asa si eu dimineata, nici nu indraznesc sa deschid gura, sa nu ma prabusesc :ha: :ha: ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Max - pentru tine gratis - chiar bonus - corpul il luam de la Arnold :lol: doar noroiul ti-l aplici singur, dar banuiesc ca la capitolul asta toti 4x4 stau bine :lol: :lol: :lol: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 e ciocolata sau noroi? :ha: :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Pentru a nu incinge spiritele si pentru ca sunt membri care ar dori sa participe la ambele intalniri, lucru destul de dificil pentru multa lumea, atat din punct de vedere a timpului cat si din punct de vedere financiar, am decis ca sa nu organizam alta intalnire. Ne vom axa pe intalnirea de primavara a Clubului, pe, care o vom face la sfarsitul luni aprilie sau inceputul luni mai. In principiu am stabilit deja locatia, urmand sa facem demersurile de rigoare legate de cazare, program, trasee, etc... :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 pai bine, tovarasi, si eu cu cine votez??? lamuriti-ma, ca am ramas asa cum se numeste topicul asta. ne mai intalnim, mai bem, mai radem, mai socializam sau ramanem tot la tastatura? (astia fara masina...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 avem dezlegare? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 pai bine, tovarasi, si eu cu cine votez??? lamuriti-ma, ca am ramas asa cum se numeste topicul asta. ne mai intalnim, mai bem, mai radem, mai socializam sau ramanem tot la tastatura? (astia fara masina...) Exista inca intalnirea de la Sibiu unde banuiesc ca se poate participa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate