wolfman Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Ma bate gandul sa las off road-ul de tastatura si ma gandesc ca primul pas ar fi cumpararea unui cazan. Asa ca intreb: stie cineva ceva despre aceasta masina? istoric/proprietari/probleme? Are pe geamurile din spate autocolante "Kamikaze off road club", de aici presupun ca ar trebui sa fie cunoscuta. Multumesc "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? Dar e de vanzare ? Ca nu se vede nici un anunt pe ea........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? @ Astral Bineinteles, altfel ce rost mai avea sa intreb. Daca mai stie cineva un 4x4 inmatriculat in jurul sumei de 2000-2500 euro, astept propuneri "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? Daca astepti propuneri, acestea vor fi sigur scumpe. Cauta tu. Poti incepe cu Autovit.ro daca nu vrei o masina gata echipata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? As prefera o masina de care sa fiu sigur ca e in regula(cel putin din punct de vedere al actelor). La cate se intampla in ziua de azi (inmatriculate in RO,dar furate) sincer, imi e cam frica. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? Stiu una in Iasi,diesel,omu a luat-o pt vinatoare dar nu a folosit o niciodata din lipsa de timp,daca te intereseaza...intreb miine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? In mod special ma intereseaza asta de care am intrebat ca e aici in Bucuresti. Nu prea ma incanta ideea sa fac o deplasare la Iasi. Oricum, multumesc pentru intentie. Chiar nu o stie nimeni? sau nu aveti vreo cunostinta Kamikaze? Dau de:x "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Cunoaste cineva aceasta masina? Revin. Am fost cu masina la Cristiblondu (caruia ii multumesc si pe aceasta cale) la atelier si se pare ca motorul e praf (scapa compresie in baie). Am scris asta in caz ca mai e tentat vreun coleg sa o cumpere. Multumesc, se poate inchide "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate