Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Uleiul cutia de transfer

terracan

Postări Recomandate

Re: Uleiul cutia de transfer

Fara suparare, mai am o intrebare. In cartea service a masinii se specifica ca se verifica uleiul de la cutia de transfer si se inlocuieste uleiul de transmisie. Uleiul de transmisie este cel de la diferentiale, de la punti? Intreb fiindca in carte se specifica si ca uleiul de transmisie automata se schimba la un alt interval (90.000 km) fata de 60.000 km la ulei de transmisie.

Sper ca m-am facut inteles.

Multumesc,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are 68.000 km. Ultima revizie am facut-o la 54.400 km si am schimbat ulei motor+filtru, filtre polen, motorina si aer. N-am schimbat niciodata uleiul la diferentiale, cutie de transfer sau transmisie automata. Si cam ar trebui sa-i fac revizia.

Link spre comentariu

Dar la Galloper, stie cineva la ce interval se schimba uleiurile in cutie transfer, cutie viteze, diferential-lsd?

La fel ca la Terracan.

60.000km - uleiurile din grupuri

90.000km - uleiurile din cutii

Link spre comentariu

Orice simering se schimba daca ai pierderi(scurgeri) de ulei. Nu exista un interval fix de schimb ptr aceasta piesa.

In unele cazuri exista "Kituri de schimb" care contin pe langa rulmenti si simeringuri, garnituri, seibi, furtunaje, piulite etc ...Normal ca e bine sa le schimbi daca tot le ei.:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare