Tinelos Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Ma ajuta si pe mine cineva cu un pont , pentru achizitia unor flanse de path? Cum e sa cazi in sus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Re: Flanse pathfinder Gasesti pe Ebay daca cauti la piese (wheel spacer). Ori la varianta USA ori la UK sau DE. Doar sa verifici distanta dintre gauri (114.3mm). Bafta! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanGTC Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Re: Flanse pathfinder Flanse de AL de 30 mm, sursa Taubenreuther: 250 euro setul. Dureaza cam 5-7 zile sa ti le livrez. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Re: Flanse pathfinder Asta am gasit pe Ebay.de: aici gasesti mai multe optiuni iar aici gasesti una din optiuni Cred ca transportul nu e mai mult de 30-40 de Euro. Sunt totusi grele... Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blavenstein Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Re: Flanse pathfinder mare atentie la flansele din lincurile amintite mai sus ca este set de 2 flanse nu set de 4 flanse cate trebuie la o masina tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Re: Flanse pathfinder Ca veni vorba de flanse, in ce fel ajuta flansele masina? Si daca in urma montarii lor se pot pune cauciucuri mai mari? Multumesc. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 (edited) Re: Flanse pathfinder Ca veni vorba de flanse, in ce fel ajuta flansele masina? Si daca in urma montarii lor se pot pune cauciucuri mai mari? Multumesc. Flansele au doar rolul de a mari ecartamentul masinii cu scopul imbunatatirii stabilitatii pe inclinatiile laterale, dar solutia mai buna, prin care este realizat acelasi lucru, cresterea stabilitatii, se face cu ajutorul jantelor cu ET negativ. Deci n-au nici o treaba cu marimea anvelopei...... Discutia din care rezulta ca-s mai bune jantele negative decat flansele, este aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-vs-et-negativ&p=751911#post751911 Edited November 26, 2011 by Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Re: Flanse pathfinder Multumesc. Probabil ca m-am exprimat incorect: anvelorpe mai late am vrut sa zic. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Re: Flanse pathfinder Multumesc. Probabil ca m-am exprimat incorect: anvelorpe mai late am vrut sa zic. punand flanse, s-ar putea sa ai deja o problema, la rotile din fata, si cu anvelopele originale. si anume marginea exterioara a anvelopei sa atinga de aripa in fata, in spate sau si una si alta, in viraje. poti sa te uiti, vireaza roata si vezi cat spatiu ai acum, apoi imagineaza-ti ca impingi roata axial cu totul catre exterior, cu "n" cm. apoi vezi daca iti mai ramane loc si de anvelopa mai lata. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Re: Flanse pathfinder flanse de 30 mm pe pathfinder cu gume 265/70/17 merg f bine , nu ating Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Re: Flanse pathfinder flanse de 30 mm pe pathfinder cu gume 265/70/17 merg f bine , nu ating excelent pentru cine mai vrea, inseamna ca este loc destul. gumele alea sunt aproape 32 / 10,5. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Re: Flanse pathfinder Multumesc. Banuiesc ca daca mai pui si un kit OME de +5 chiar nu mai sunt probleme. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Re: Flanse pathfinder mi se pare ca CYO a facut astfel de modificari. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Re: Flanse pathfinder eu am ome +3 e de ajuns pt masina asta Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: Flanse pathfinder mi se pare ca CYO a facut astfel de modificari. sal, Da , am flanse de 30 mm , kit ome ,cauciucuri 265/70/17 bara fata Afn si nu-mi atinge. Totusi e posibil sa atinga daca ai bara fata (spoiler) stock. O alta concluzie e ca fara flanse , cauciucurile 265/70/17 nu ating in bara stock a masinii. Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts