sdc Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza Sal, Stii tu pe cineva care a pus amortizoare de aro pe feroza sau vii doar cu ideea...Exista cineva care a inlocuit amortizoarele de Feroza cu altele de la alte marci ..si s-au potrivit? Pana la urma am pus de Dacia Papuc spate(aceeasi dimensiune cu cele de aro spate), diferenta este enorma(in bine) fata de cele originale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza Pana la urma am pus de Dacia Papuc spate(aceeasi dimensiune cu cele de aro spate), diferenta este enorma(in bine) fata de cele originale... Da-mi mai multe detalii te rog. De la ce model? Trebuie modificat ceva? Cat costa? Mersi. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza macfero, cum se comporta cu noile amortizoare kyb? zguduie un pic dar m-am invatat cu ele.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza Da-mi mai multe detalii te rog. De la ce model? Trebuie modificat ceva? Cat costa? Mersi. Amortizoarele sunt Bilstein eu am dat pe ele aprox 300 Ron si sunt pe ulei. Nu cred ca modelul de papuc conteaza parerea mea ca sunt aceleasi, au 540mm deschis si 310mm inchis. Ca si modificare se micsoreaza putin diametrul tijei placii de sustinere a arcului foi(circa 1mm), care intra in bucsa telescopului, deoarece bucsa clar nu se poate modifica este un material f dur in ea. La partea superioara se confectioneaza un profil U cu surub, ca la telescoapele de aro fata. Pentru alte nelamuriri nu ezita sa ma contactezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza 300 Ron o bucata sau ambele bucati? Profilul in U cine ti l-a facut? Pe fata nu le-ai schimbat? :tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza 300 ron perechea, iar profilele U le-am facut eu...:wink:. Pe fata urmeaza.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Re: Amortizoare Feroza Pai sunt interesat si eu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Amortizoare Feroza Salutare imi dati si mie o idee legat de amortizoare.As vrea sa le schimb avand in vedere ca pe masina sunt alea priginale cu reglaj care din cate am observat ultima oara mai functioneaza. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Amortizoare Feroza Salutare imi dati si mie o idee legat de amortizoare.As vrea sa le schimb avand in vedere ca pe masina sunt alea priginale cu reglaj care din cate am observat ultima oara mai functioneaza. Cand am avut Feroza am pus KYB. Uita-te la inceputul topicului. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Amortizoare Feroza Am vazut.Baghy si-a pus unele Monroe 4x4 ma intreb daca au ceva in plus fata de celelalte.Treaba e ca eu nu am gasit.Sa dau de el si sa-l trag de limba. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Amortizoare Feroza Eu am folosit Feroza nu numai la plimbari soft, ci am bagat-o prin toate rapele si ravenele si am fost multumit de cum se comportau amortizoarele. Iar in curbe erau ok. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Amortizoare Feroza Am vazut.Baghy si-a pus unele Monroe 4x4 ma intreb daca au ceva in plus fata de celelalte.Treaba e ca eu nu am gasit.Sa dau de el si sa-l trag de limba. cod monroe pe fata MOD8465 e in jur de 220 ron cel de spate MOD4442 250 ron aprox.Sigur gasesti la furnizori de gen unix bardi intercars etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Re: Amortizoare Feroza Mersi mult colega daca am codul va fi mult mai usor de cautat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Re: Amortizoare Feroza Codurile alea sunt trecute pe cutii sau de unde le ai? Nu prea seamana cu nimic si nici nu a rezultat ceva din cautarea in programele de piese. Eu am preferat sa pastrez varianta originala cu reglaj si am investit in refacerea celor vechi. C Editat Octombrie 9, 2012 de Ignis :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Amortizoare Feroza Noi la Daihatsu Rocky am schimbat amortizoarele de pe spate care erau tot electrice si am pus de Toyota KZJ95 de fata cu mici modificari. Cele originale s-au rupt pur si simplu de la bucsa de jos... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Amortizoare Feroza Erau corodate excesiv sau s-au rupt la o solicitare mai puternica? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Amortizoare Feroza Codurile alea sunt trecute pe cutii sau de unde le ai? Nu prea seamana cu nimic si nici nu a rezultat ceva din cautarea in programele de piese. Eu am preferat sa pastrez varianta originala cu reglaj si am investit in refacerea celor vechi. [ATTACH=CONFIG]153406[/ATTACH]C In ce a constat refacerea celor vechi.A costat mult unde le-ai facut? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Amortizoare Feroza S-au demontat, s-au schimbat o-ringurile s-au reincarcat cu gaz si ulei de amortizor si s-au refacut protectiile de praf. Ulterior am prelucrat bucsele de poliuretan ...costuri vreo 1000 ron si multa munca. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Amortizoare Feroza eu am luat si fata si spate jakoparts. o sa revin cu detalii dupa montaj, calitativ ar fi undeva peste kyb si mai jos decat sachs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Amortizoare Feroza Jacko parts peste Kayaba :) Sa fim seriosi, pai cand facea Kayaba amortizoare Jackoparts nu exista. Amortizoarele OEM Daihatsu sunt Kayaba :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Amortizoare Feroza Eu am pus Monroe adventure fata si spate la recomandarea lui Tzuparu/Costin Fantana.Din ce am vazut se gasesc mai greu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Amortizoare Feroza eu vorbesc de de gasim la noi pe piata... nu denumiri gen kyb prescurtate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Amortizoare Feroza Daa o plimbare pe langa Bucuresti cand facem ca sunteti cativa pe aici cam rari la vedere?Sunt off stiu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Amortizoare Feroza facem facem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate