e_mishu Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 (editat) Istoria incepe acum 2 ani cand am achizitionat un tracker din 94,adus in tara in 1997 din state si inscris atunci.Masina era intr-o stare deplorabil, motorul nu functiona deloc in parametri, instalatie electrica varza si multe alte nimicuri rezolvate pe parcurs.Surprinzator caroseria era ok , fara prea multa rugina.Masina a trecut prin mai multe stagii " on road" si de o perioada incoace a inceput sa se transforme... Poze de pe parcurs Editat Martie 2, 2011 de Astral 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: slow & furious si in continuare: 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 o sa incerc sa va mai pun poze.deocamdata nu mai reusesc.sunt multe. am sa selectez o parte din ele.s-a mai achizitonat si o englezoaica de pe care s-au folosit anumite piese. s-a schimbat aproape tot pe ea, de la consumabile la piese importante. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: slow & furious Printre altele a primit un suspension lift de 3.5fata si 5 spate si un scut( multumesc Roly) si un set nou de KHUMO KL 71 235/75/15. Acum este in lucru bara fata si probabil vor mai urma si altele. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: slow & furious si bara fata in lucru: 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: slow & furious Bravo mishu. Jos palarioara. Imi place bara. Urmatorul sa speram ca este PaulSB. Am vaga impresie ca o sa faci si din a ta un mini tanculet. 100% o sa ai singurul Geo Trakker preparat din Romania:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: slow & furious o sa il ajutam si pe paul cu o bara dar a lui va fi mult mai agresiva....prostesc de agresiva( sper sa nu se supere) ...baiat bun PAUL dar neinteles... 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 (editat) Re: slow & furious [ATTACH=CONFIG]99817[/ATTACH] Editat Martie 3, 2011 de e_mishu 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: slow & furious si ultimele momentan: 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: slow & furious Sunt placut surprins, chiar socat de ceea ce am vazut. Gata, iau azi ruleta, cartonul, creionul si :ooo la tine. Scanez bara si ma apuc si eu de treaba. ( pardon, pana la urma cred ca tot tu cu Roly mi-o veti face). Serios vorbind, felicitari pentru toata munca depusa! :br tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: slow & furious Neata! Frumos tio iesit bara, si succes in continuare la modificari! Is curios si eu, daca se poate, avand in vedere ca deja aveti una (poate 2) constructii de bara fata la activ, sa faceti un design, cat de rudimentar din creion, cu ceva cote, dimensiuni, cate piese ati taiat, sudura, chestii de genu. Ca de se termina odata cu frigul asta, ma apuc si eu de mesterit la a mea vitara, am incercat pe net sa caut, un model, co tot cu dimensiuni, dar nici o reusita. Orice ar fi, chiar daca nu gasesc nimic, tot nu dau banii sa cumpar una gata facuta. Cel mai bine iti iese cand o faci cu mana ta. Spor in continuare, si numai bine!:br Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 (editat) Re: slow & furious lucram inca la bara.acum sudam si polizam de zor.daca apuc mai pun mai tarziu niste poze.:banana Editat Martie 3, 2011 de e_mishu 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: slow & furious Cateva poze fierbinti...... 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: slow & furious Salut. Ce grosime are foaia de tabla? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: slow & furious tabla are 4mm.o sa incerc sa o cantaresc la sfarsit sa vedem si ce greutate finala are. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious e_mishu am si eu cateva intrebari deoarece pe viitor in functie de banii disponibili poate incalt si eu Vitara cu niste gume mai serioase. La flexari/mai mari sau rotile virate la max iti atinge? Ce J au jantele? Arata foarte bine cu 235 astea + kitul :) Merci anticipat OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious jantele sunt 8 j cu et -20.nu ating pe viraj.la flexari maxime ating un pic in partea superioara a aripii fata.probabil va primi si un body de 3.pe spate nu sunt problome. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious gresit. Sigur o sa primeasca un body, de poliamida:h5 Pai se poate mishu sa nu primesti tu un body cu fundita? Te as fi intrebat daca doresti intructiunile de montaj, dar la cate ai montat cred ca deja le visezi si noaptea:ha: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious tabla are 4mm.o sa incerc sa o cantaresc la sfarsit sa vedem si ce greutate finala are. Nu e cam groasa? Nu se face bara prea grea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 (editat) Re: slow & furious sa sti ca nu e grea.aproximez la vreo 15 kg.pana in 20 orikum.daca cantaresc bulbarul vechi , scheletul lui si intaritura de bara veche iasa maxim cu 5 kg mai usoare. akum ne-am apucat de vopsit.revin cu poze mai tarziu cu ea in timpul si dupa aceasta operatie. Editat Martie 4, 2011 de Astral 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 (editat) Re: slow & furious Editat Martie 4, 2011 de e_mishu 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious A:brrata bine. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorin_Z Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious Felicitari pentru ceea ce ai facut pana acum! Bara arata foarte bine daca ai putea pune niste cote ar fi super sa ne apucam si noi de lucru! As fi interesat de jantele pe care le ai pe masina. De unde le-ai achizitionat ce firma sunt si cat te-au costat pentru ca as vrea sa cumpar si eu ceva de genu! Suzuki Vitara my offroader!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: slow & furious Ochet ceva, sau macar o bucla de unde poate fi agatata masina, tractata... S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 (editat) jantele sunt AMERICAN RACING si sunt din otel nichelat.le-am achizitionat 2 hand.mai gasesti dar se tin destul de sus in pret.bara a fost facuta " la ochi" si cu multa munca.cote nu am si oricum pot sa difere in functie de materialul folosit si modul in care se fac indoiturile.urmeaza probabil cea de spate dar dupa o pauza.maine revin cu poze cu ea montata pe masina. Ochet ceva, sau macar o bucla de unde poate fi agatata masina, tractata... S-auzim de bine Pentru moment masina va fi agatata de ochetul original care se afla sub bara, pe capatul sasiului.dupa montaj se va putea vedea clar. Editat Martie 4, 2011 de Astral 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate