Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

slow & furious

e_mishu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: slow & furious

ba da.urmeaza si troliul.va fi integrat in bara.

aceasta a fost facuta sa permita montarea troliului in urma unor mici taieturi.

si cu ea montata

737489963_IMG_0109(2).thumb.jpg.7026dd25416014f82f8f55dc11323577.jpg803438960_IMG_0104(2).thumb.jpg.85099e6ded1a5bccd6137287023c4687.jpg1050863066_IMG_0103(2).thumb.jpg.d32c5655bb472f25ee65514b5672ea9a.jpg1108072679_IMG_0107(2).thumb.jpg.c48462091aa6eb4a8c485745342cbdb2.jpg

Editat de Astral
2slow and 2 furious
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa lucrare;) felicitari!! poti sa imi spui si mie ce cauciucuri ai pe ea si cat au costat?

gumele sunt khumo kl 71 mt 235/75/15 aduse din germania de 1 luna.m-au costat vreo 400e.asta fara transport si fara plata tva-ului, achizitia fiind facuta pe persoana juridica.

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

gumele sunt khumo kl 71 mt 235/75/15 aduse din germania de 1 luna.m-au costat vreo 400e.asta fara transport si fara plata tva-ului, achizitia fiind facuta pe persoana juridica.

Cum se descurca gumele pe asfalt/namol/ gheata?

Link spre comentariu

Cred ca e cea mai faina bara de vitara pe care am vazut-o. Se incadreaza perfect in linia masinii. Bravo ! si ideea cu gaurile de scurgere .. niiice ! (dar cred ca puteau fi mai mari, la cum se vad in poza, noroiul le va bloca. Poate gresesc, din poze se vede altfel si nu-ti dai seama de unele detaliii )

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

intradevar gaurile sunt putin subdimensionate.dar asta a fost maximul de burghiu bun care a mai fost la indemana.probabil vor fi largite pe viitor.eventual cand se va monta troliul.

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

Bara arata foarte misto, am vazut o ieri seara.

NU cred ca este cazul sa le maresti, e bine asa.

LA ce sistem de racire are vitara, cu radiatorul 25% acoperit si tot nu fierbe apa.

Cu gauri mai mari apare si reversul medaliei, fenomen care a pus o gramada de 1.6 16v cu botul pe labe. Din cauza noroiului si mizeriei care intra, radiatorul se se obtureaza si atunci fierbe.

Oricum, daca ai nevoie de burghie mai mari, spune mi si iti aduc, am toate marimile posibile prin garaj.:banana

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

vezi ca e un topic deschis despre kl 71.te salut.

oricum se descurca ca niste mt-uri:)

Nu toate m/t-urile se descurca la fel. Doream sa stiu de la un posesor. Eu am BFG km2. Sunt cel mai bun compromis cu care sa rulezi pe sosea fara probleme, fara zgomot, dar in namol sunt de nivel maxim mediu, dupa parere mea. O sa ma uit unde mi-ai zis. Multam.

Eu am bara fata din tabla de 3. Iar cea spate din tabla de 2. Mai groasa e mai solida, dar eu nu am avut curaj sa fac din tabla mai groasa, de teama greutatii.

Link spre comentariu

PAvel si eu am KM2 si o spun foarte deschis ca la orice masina 4x4 mi as cumpara tot km2 pun.

Dupa cum ai spus si tu, sunt cel mai bun compromis offroad on road.

Pe noroi sunt doar mediocre din 2 motive:

1. Trebuie scazuta presiunea 0.8-max 1.0

2. Iti trebuie un motor puternic sa se descarce

Daca indeplinesti conditile de mia sus o sa ramai tampit cum merg gumele.

Eu sunt adeptul anvelopei echilibrate, sa se comporte bine in off dar sa pot sa o fugaresc si cu 150 pe autostrada.

Si incearca KM2 ul pe piatra sau alte suprafete neregulate, zici ca ai ventuze, au o tractiune uimitoare, aproape ca poti urca verticat pe stanci

Mishu si cu baietii am facut cateva iesiri si din ce mi am dat eu seama, in noroi sunt infim mai slabe ca si km2, in schimb pe asfalt si zapada sunt cel putin la acelasi nivel.

Nu stiu cum se comporta pe piatra

Oricum KL71 au un raport calitate/pret foarte bun.

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Nu toate m/t-urile se descurca la fel. Doream sa stiu de la un posesor. Eu am BFG km2. Sunt cel mai bun compromis cu care sa rulezi pe sosea fara probleme, fara zgomot, dar in namol sunt de nivel maxim mediu, dupa parere mea. O sa ma uit unde mi-ai zis. Multam.

Eu am bara fata din tabla de 3. Iar cea spate din tabla de 2. Mai groasa e mai solida, dar eu nu am avut curaj sa fac din tabla mai groasa, de teama greutatii.

Nu domule coleg.Nu toate mt-urile sunt la fel.dar au performante asemanatoare.Raspunsul vad ca ti l-a dat roly si sunt de accord cu el.

Cat despra greutatea barii consider ca o bara lucrata echilibrat din material mai gros ajunge sub greutatea alteia lucrate badaran din material infim mai subtire.si poate chiar mai rezistenta.

Sa auzim de bine si poate imi poti trimite 2 poze cu bara spate sa ma inspir.:tk

2slow and 2 furious
Link spre comentariu

La bara spate m-am inspirat dupa o Grand Vitara. Am facut-o mai inalta, caci trebuia sa ajunga pana la marginea la overfendere. Iata modelul luat:

[ATTACH=CONFIG]100296[/ATTACH]

Si barile mele:

Imagine0029.thumb.jpg.b27983f8a9c110cbb32373e1eb5fd118.jpgImagine0041.thumb.jpg.c6e2abf2e31073574210f5e22aaa84b9.jpgImagine0470.thumb.jpg.da411de15d7955f80eec5ccb0ad7e4c2.jpg

pencil.png

Link spre comentariu

mishu cum se comporta cauciucurile tale prin padure pe frunze ude si pe noroi slinos dar de suprafata? adica sa nu fie gros noroiul.

intreb pentru ca in urcare bfg-urile cel putin sunt putin sub cross country in aceste doua conditii. in rest peste.

Link spre comentariu

mishu cum se comporta cauciucurile tale prin padure pe frunze ude si pe noroi slinos dar de suprafata? adica sa nu fie gros noroiul.

intreb pentru ca in urcare bfg-urile cel putin sunt putin sub cross country in aceste doua conditii. in rest peste.

Despre tipul asta de cauciuc se vorbeste aici:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61788-kumho-kl71

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Daca accepti un sfat, scade presiunea la 0.8-1 (daca ai jante late nu incerca) si o sa vezi ca se schimba incredibil comportamentul KM2-lor. In absolut orice mediu.

Profilul Cross Country este imbatabil la capitolul versatilitate/bani daca vorbim de resapate. Numai ca diferenta comparativ cu o anvelopa noua si de marca se simte rau de tot. NU degeaba baga aia de la BFG, GoddYear, Interco milioane in cercetare. Ia sa vezi un simex original, este usor ca si un fulg. Eu personal chiar as incerca un Yokohama Geolander MT Versiunea 2 de la mama lui.

NU exista cauciucul perfect pentru orice tip de teren ci cauciucul perfect pentru fiecare sofer in parte, fiecare cu gusturile lui, zic eu.

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

stiu ce zici roly. jantele de 7j deci merge presiune mica. am incercat si asa (poate simt un minus fata de tine fiind doar 215/75). pe zapada sunt ok, pe gheata semi, pe frunze ude prin padure pe urcare semi, pe noroi ok (cat pot fi de ok mt-urile fara de simex, tractoare, boggere, etc). pe asfalt inghetat semi, pe asfalt uscat bune.

asta pentru asteptarile mele de la un cauciuc (care sa imbine si onroadul si offroadul).

as fi curios fata de aceste date cum se misca kumho-ul lui mishu (fara a face un versus dintre cele doua doar incercand sa gasim un cauciuc cat mai ok in cat mai multe conditii pastrand proportiile evident).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare