roly Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious Eu zic ca un versus este chiar foarte indicat, caci si eu daca gasesc ceva mai ok decat km2, merg pe ele. Cred ca la urmatoarele iesiri o sa se vada foarte bine diferentele, eu sunt foarte curios la KL71 cum se descurca pe piatra, cat lipici au la urcare prin bolovani si cum rezista la abraziune. Din cate am citit au calitati de "capre de munte":grin: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious Parca erau toate m/t-urile la fel.... Dar totusi e super ok, daca pana la urma recunoastem direct sau indirect ca ne-am grabit sa dam o replica. Stima pentru astfel de oameni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious americanii folosesc foarte mult boggerul si la pietre si se descurca bine suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious rog un moderator sa inchida topicul.deja se deviaza de la subiect si se abereaza.cer scuze domnului coleg pavel pentru ca nu stie sa se abtina de la comentarii aiurea.Oricum nu a afirmat nimeni ca toate mt-urile sunt la fel ci doar ca au performante si caracteristici asemanatoare. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious Deci Misu sa revenim, pe cand incepe proiectul " bara spate", astept cu nerabdare sa vad ce mai "coci". Hai te rog cauta modele si gandeste mult pentru a avea de unde sa copiez :banana:banana:banana Nu te supara, dar topicul o ia razna! tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious Eu propun sa revenim la oile noastre in speta masina lui mishu iar discutiile legate de anvelope sa le purtam in alta parte, caci har domnului avem unde. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: slow & furious Nu domule coleg.Nu toate mt-urile sunt la fel.dar au performante asemanatoare.:tk M-am exprima un pic gresit, dar a avea performante asemanatoare, e cam acelasi lucru cu ce am postat eu mai sus, cum ca , s-a afirmat ca toate m/t-urile sunt la fel. Adevarul doare. Stiam ca pe forum se doreste sa ne exprimam opiniile, in scop constructiv. Dar orgoliile nu ne permit asta. Daca initiatorul topicului doreste sa se stearga ce am postat eu, ok, adresez si eu rugamintea de a se sterge ce am postat eu. E ultima oara cand postez aici. Succes! Cu respect, Pavel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: slow & furious intre timp zuza a primit flanse distantiere de 38 mm, carlig remorcare si desigur un troliu.urmeaza statie, proiectoare si mai vedem, poate un roof[ATTACH=CONFIG]112295[/ATTACH] 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: slow & furious [ATTACH=CONFIG]112301[/ATTACH] inca 2.maine poate apuc sa termin cu instalatia electrica.:h5 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: slow & furious Bravo ma:ha: In sfarsit ai si tu troliu, sa nu mai stau sa trag de tine si de celalalt descreierat PaulSB. A iesit misto ce sa zic. In 2-3 ore sunt la tine in control sa mai mesterim si la Mitsuba :n1 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: slow & furious Bravo Mishu, baga mare, mai sunt 2 saptamani si incepe Agnita. Te-am lasat in pace 2 saptamani si faci o groaza de " prostii". Si acum vb. serios multe felicitari " Furia albastra" arata tot mai bine.:br tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: slow & furious arata si chiar poate " mult mai bine"!!din pacate la agnita nu o sa fiu prezent.plec in concediu.dar sunt convins ca o sa va distrati de minune.:2dr :j :be :dr1:cortsi sa speram si la :no11 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious Ti-am urmarit proiectul si nu pot decat sa te felicit de felul in care a iesit suzi din mainile tale. Ar trebui sa-ti deschizi un atelier de tunning off-road. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr5an Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 (editat) Re: slow & furious :br:br:br:tk:tk:tk Editat Iulie 31, 2011 de dr5an greseala de user Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious am un mic atelier dar partea cu off-roadul e mai mult pasiune si pentru apropiati...las pe cei mai experimentati sa faca treaba asta!:tk 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious imi place bara. felicitari si pentru troliu, dar nu era mai bine daca il puneai mai in jos? parca e prea sus si efectu nu e acelasi la el (pararea mea) ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious initial am vrut sa il incorporez in bara iar rolele sa vina in locul numarului, dar ar fi miscorat semnificativ unghiul de atac.si chiar nu am de gand sa fac treaba asta.in cazul de fata unghiul ramane neschimbat si in caz de atins prima este bara.mersi oricum de sugestie.:tk:tk:tk 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious imi dau si eu cu parerea si intreb pe altii pt ca atunci cand imi va veni si mie randul sa stiu ce am de facut. placa de troliu cum ai prins-o? a afectat cu ceva noua greutate pe fata? adica troliu si bara de metal fac ca acel sl de 3.5 pe fata sa fie prea mic. vei pune ceva mai mare? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr5an Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious s-ar putea sa pun un 4.asta va insemna cam 1,5 -2 cm.placa de troliu e prinsa in suruburi pe bara si pe o trevaersa sudata intre capetele da sasiu iar bbara are 10 suruburi pe sasiu.de 8 si de 10.daca ai drum prin sb iti arat sau daca mai dau troliul jos o data iti fac niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious iar am gresit userul...mea culpa 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: slow & furious Pai daca din gresala ai doua conturi vorbeste cu @Max sa-ti stearga unul din ele ca sa nu te mai incurci. Bafta multa in continuare in proiect. Arata nemaipomenit. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: slow & furious Pai daca din gresala ai doua conturi vorbeste cu @Max sa-ti stearga unul din ele ca sa nu te mai incurci. Bafta multa in continuare in proiect. Arata nemaipomenit. S-auzim de bine discutia este inafara topicului si propun sa se stearga ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 (editat) Re: slow & furious suzi a primit inaltatoare de 4cm pe fata, arcuri noi( cele de spate sunt de lwb) si 2 amortizoare noi.din pacate cele de pe fata koni au cedat la ultima iesire...si desigur 2 proiectoare bosch..:banana Editat Octombrie 25, 2011 de e_mishu 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: slow & furious si ceva poze noi 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: slow & furious Arata foarte bine jucaria! Stiu ca ai investit multa munca si mult suflet in ea.. dar merita !:br OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate