CADI Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Am montat suspension lift. Vine foarte bine pe masina. Luna care vine ii montez si body liftul sa se mai incalzeasca ca am auzit ca e mai multa migaleala. Oricum multumesc lu roly pentru indrumari la telefon. Cred ca l-am albit. Atat rotile stau strambe catre interior in partea de jos dar am inteles ca nu e asa grav si ca se remediaza simplu. Problema e ca mi-a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta. Nu mai stiu exact cum. Daca se poate sa imi mai spuneti o data. Este vorba de o vitara 1,6 16,v din 96. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: am reusit a montez suspension lift Modifici unghiul camber cu niste suruburi speciale . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.m Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: am reusit a montez suspension lift si? geu montaju? ceva poze cu masina gata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: am reusit a montez suspension lift Nu va ganditi ca am montat-o cu mana mea. Eu abia schimb o roata:n1... M-au ajutat niste baieti de a service. Noroc cu gabi ca mi-a facut cunostinta ca ramaneam fara degete printre arcuri. Poze maine ca nu am apucat sa fac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: am reusit a montez suspension lift Sper ca acum te ai edificat in privinta geometriei rotilor. Nu te lua dupa Cap de Pluta :sp caci pluteste in deriva pe Mures. Doamne cat ma amuza cate unul care nu stie sa piarda:ha: (Te pupa Roly - stie el cine:br) Daca nu reusesti, la proxima plimbare treci prin Sibiu si vizitezi Atelierele Nebuniei! si iti tunarim vitara, dupa reteta a la Sibiu! 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: am reusit a montez suspension lift poze baieti. cea pe nisip e before... restul sunt dupa montaj. Stiu urmatoarea miscare va fi body lift tot prin curier stiu eu de la cine.... su dupa cauciucuri. voi mai reveni cu poze peste ceva timp. intre timp ma voi duce cu baietii la prima mea noroiala organizata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate