Tomitza Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Am descoperit un nou accesoriu care zic eu pare interesant din mai multe puncte de vedere. LiftTrax - este un gadget zic eu revolutionar de recuperare pentru masinile de teren si nu numai. Aveti asa ceva in dotare?? Daca da cum se comporta?? Merita investitia, tinand cont ca-s destul de scumpe - pleaca de la 245 dolari+expeditia???? Ei spun ca suporta 4 tone greutate. Astept parerile voastre. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: LiftTrax - un nou accesoriu pentru offroad?????? Par utile la prima vedere mai mult in zone uscate si cu pietre ca in pozele de mai sus.Dc le tavalesti prin noroi si dupa aia vrei sa le mai si pui in masina cred ca mai degraba te lipsesti de ele.Tot mai util ramane un troliu si niste scuturi zdravene pe dedesupt si te tragi fara sa te mai gandesti la ceva. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: LiftTrax - un nou accesoriu pentru offroad?????? Cat dai pe doua d-astea, iti pui un kit de inaltare si ai rezolvat problema. Dezavantajul acestui kit e ca nu-l poti folosi pe post de perna daca te ia somnul :ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulele Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: LiftTrax - un nou accesoriu pentru offroad?????? Am cautat si eu diverse sisteme de recuperare a masinii cand i se termina aderenta si nu ai cauciucuri patrivite. am gasit pe youtube: parerea mea ca au exagerat cu timpul in care le dezumflii, dar sunt de parerea lui ionel, nu merita sa te murdaresti. mai bune niste grilaje combinate cu cauciucuri adecvate. oricum la noi nu prea este nisip, dar noroi cat vrei. am mai gasit astea: a incercat cineva? Tot timpul cu fruntea sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: LiftTrax - un nou accesoriu pentru offroad?????? Ce am gasit eu: 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: LiftTrax - un nou accesoriu pentru offroad?????? Frumoasa comparatia si putin subiectiva...dar parerea mea este ca la greu tot mai mult ajuta un rand de gume corespunzatoare ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate