Andrei Paunoiu Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Salut, am o nelamurire nu stiu daca cele doua sunt pe sasiu separar sau sunt autoportante? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Are sasiu incadrat in caroserie. c3LIWXCuUUc :grin: Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Da, interesant filmuletu", sa inteleg ca este un mix intre autoportanta si sasiu separat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Va salut ! Cineva mi-a spus ca a reconditionat un Discovery 3 rasturnat care prezenta avaraii serioase doar la caroserie si ca a ridicat-o de pe sasiu si a inlocuit-o cu una noua. In concluzie Range Rover Sport fiind la baza un Discovery foloseste aceeasi constructie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? In principiu pentru cine are este destul de simplu sa afle se uita un pic sub ea si se prinde imediat daca este sasiu separat sau nu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Are sasiu incadrat in caroserie. c3LIWXCuUUc :grin: Extrem de interesant filmuletul;pai ma gandesc,ca daca nu ar avea sasiu,nu ar tine ditamai namilele,legate de carlig! Sigur s-ar deforma ceva! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Sunt pe sasiu independent. Freelander 2 si parca Range-ul mare are autoportanta. Dar spune-ne si noua cu ce te ajuta aceste raspunsuri? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? despre asat vb? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 (editat) Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Sunt pe sasiu independent. Freelander 2 si parca Range-ul mare are autoportanta. Dar spune-ne si noua cu ce te ajuta aceste raspunsuri? E o curiozitate de-a mea, imi place ff mult modelul si vrea sa stiu cat mai multe despre el, dar de ce ma intrebi? [ATTACH=CONFIG]100213[/ATTACH] despre asat vb? cam asta ar fi Editat Martie 7, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Am crezut ca te apuci de vreun proiect. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? Am crezut ca te apuci de vreun proiect. Am facut asta odata a doua oara nu ma mai bag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LandMarcel Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: RRS si Discovery 3 sunt pe sasiu separat? E foarte simpla treaba de dimineata pana seara ai terminat o in 2 persoane + elevator 0722.722.297 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate