Vizitator laury29 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 (editat) Stie cineva un meserias adevarat in reglaje la nissan patrol GR cu motorul SD33T???? Motorul are RK1 si 22000 km si totusi intre pompa, injectoare ,avans etc. ceva nu merge bine. Adica cind vede panta devine ARO. Filtru de motorina il schimb des, ca ma tot amagesc cu ideea ca e de acolo. Personal cred ca nu e reglata cum trebuie. Daca ma puteti ajuta cu un nr. de tel. sa-mi programez tancul va ramin profund indatorat. Mersi. Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz tematica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 poate avansul.....poate injectoarele....ar fi ceva la Brasov.....dar cred ca si-n Sibiu gasesti un banc de pompe bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 da cu fum alb? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 GR ... cu mot 3.3 ....????? nu pot crede .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laury29 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Nu nu da fum. Totusi, dimineata la rece, vreo 10 minute fumega alb, dar dupa ce se incalzeste, e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 la vechimea pe care o are este oarecum normal sa dea cu fum pana se incalzeste.....credeam ca da cu fum alb mereu....asa am patit eu...era turbo de vina....nici nu avea forta pe urcare..... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laury29 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Am luat legatura cu Cazila. Va tin la curent, oricum asta ma omoara ca nu are putere, turbina urla si ea nimik :grin: Eu cred totusi ca nu e reglata si injectoarele cind mi-au schimbat diuzele, le-au facut dupa ureche. Multumesc pt ajutor deocamdata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laury29 Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 A rezolvat-o. Acum imi dau seama ce putere are motorul. Pina acum mergeam in 5 pistoane si unu de rezerva. Aveti dreptate, nu ma mai prinde ARO :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Am si eu o mare rugaminte pentru ca am si aceeasi problema cu tractiunea. Am motor cu RK1 15000 km si nu trage la deal. Unde este buba sau spune-mi pe pm un nr. de telefon sau o indrumare www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Am si eu o mare rugaminte pentru ca am si aceeasi problema cu tractiunea. Am motor cu RK1 15000 km si nu trage la deal. Unde este buba sau spune-mi pe pm un nr. de telefon sau o indrumare Niros, schimb-o si iati benzina :banana Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laury29 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Ti-am raspuns pe pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Nu cred ca voi face aceasta scimbare drept dovada ca azi cind m-am intors de la Brasov am ramas fara curent dar motorul a functionat. Ce faceam daca eram pe benzina dadeam curent la bujii de la stilpii de pe marginea soselei ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Nu cred ca voi face aceasta scimbare drept dovada ca azi cind m-am intors de la Brasov am ramas fara curent dar motorul a functionat. Ce faceam daca eram pe benzina dadeam curent la bujii de la stilpii de pe marginea soselei ? Cand ne-om intalni, iti arat ca scot bornele de la baterie si motorul va merge bine mersi. A! sa nu fie "futut"alternatorul ca Da , atunci e nasol! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Pai eu ce-ti spusei. Daca se duce alternatorul merge ce merge pe baterie si.....stop.......... Pe cind eu pot merge pina la Paris daca nu opresc motorul. Aseara daca nu aveam proiectoarele aprinse ca sa-mi consume bateria cred ca ajungeam bine mersi. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate