Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan 260 - motor 3.3 - Stie cineva un meserias?????

Vizitator laury29

Postări Recomandate

Vizitator laury29

Stie cineva un meserias adevarat in reglaje la nissan patrol GR cu motorul SD33T????

Motorul are RK1 si 22000 km si totusi intre pompa, injectoare ,avans etc. ceva nu merge bine. Adica cind vede panta devine ARO.

Filtru de motorina il schimb des, ca ma tot amagesc cu ideea ca e de acolo.

Personal cred ca nu e reglata cum trebuie.

Daca ma puteti ajuta cu un nr. de tel. sa-mi programez tancul va ramin profund indatorat.

Mersi.

Editat de Yonutz
tematica
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la vechimea pe care o are este oarecum normal sa dea cu fum pana se incalzeste.....credeam ca da cu fum alb mereu....asa am patit eu...era turbo de vina....nici nu avea forta pe urcare.....

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

Vizitator laury29

Am luat legatura cu Cazila. Va tin la curent, oricum asta ma omoara ca nu are putere, turbina urla si ea nimik :grin:

Eu cred totusi ca nu e reglata si injectoarele cind mi-au schimbat diuzele, le-au facut dupa ureche. Multumesc pt ajutor deocamdata

Link spre comentariu

Vizitator laury29
A rezolvat-o. Acum imi dau seama ce putere are motorul. Pina acum mergeam in 5 pistoane si unu de rezerva. Aveti dreptate, nu ma mai prinde ARO :grin:
Link spre comentariu

Am si eu o mare rugaminte pentru ca am si aceeasi problema cu tractiunea. Am motor cu RK1 15000 km si nu trage la deal. Unde este buba sau spune-mi pe pm un nr. de telefon sau o indrumare

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Am si eu o mare rugaminte pentru ca am si aceeasi problema cu tractiunea. Am motor cu RK1 15000 km si nu trage la deal. Unde este buba sau spune-mi pe pm un nr. de telefon sau o indrumare

Niros, schimb-o si iati benzina :banana

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Nu cred ca voi face aceasta scimbare drept dovada ca azi cind m-am intors de la Brasov am ramas fara curent dar motorul a functionat. Ce faceam daca eram pe benzina dadeam curent la bujii de la stilpii de pe marginea soselei ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Nu cred ca voi face aceasta scimbare drept dovada ca azi cind m-am intors de la Brasov am ramas fara curent dar motorul a functionat. Ce faceam daca eram pe benzina dadeam curent la bujii de la stilpii de pe marginea soselei ?

Cand ne-om intalni, iti arat ca scot bornele de la baterie si motorul va merge bine mersi.

A! sa nu fie "futut"alternatorul ca Da , atunci e nasol!

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Pai eu ce-ti spusei. Daca se duce alternatorul merge ce merge pe baterie si.....stop.......... Pe cind eu pot merge pina la Paris daca nu opresc motorul. Aseara daca nu aveam proiectoarele aprinse ca sa-mi consume bateria cred ca ajungeam bine mersi.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare