Patrolator Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Cum mi-am facut un capac pt. roata de rezerva intr-o dupa-masa de primavara, din resturi de prin garaj. Avind in vedere ca roata de rezerva de la Y60 e vopsita in cimp electrostatic si vopseaua cu care am vopsit-o eu nu s-a pupat cu cealalta, dupa frigurile din iarna, arata ca dracu`. Asa: Ca sa nu umblu cu ea asa, pina vopsesc masina (si jantele), am zis s-o "cosmetizez" un pic. Asa ca am luat capacul pe care il facusem (dintr-o tabla de aluminium de 2mm cu un autocolant) pt. K160 cu ocazia participarii la R.A.T. 2010, capac care zacea inutil in pivnita, K-ul recapatindu-si iarasi canistra pe roata de rezerva. Apoi am luat un capac de roata de 15", din plastic, "nebombat", in cazul meu de Ford (capace "plane" au si BMW, Audi, VW, etc), "adunat" in iarna de pe strada, exact in scopul asta, la care i-am facut cu fierastraul electric vertical un "slitz" ca sa nu mai desfac profilul de aluminium (prinderea veche). Un pistol de lipit cu plastic fierbinte, un tub de Teromix 6700 rapid (5 min.), niste manusi si ziarul de azi (in care nu se spunea nimic de OZN-urile de azi-noapte:grin:), au jucat rolul de "scule". Totul pe masa din bucatarie (citeodata nu e rau sa plece sotiile la "shopping"):grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Cu pistolul cu plastic fierbinte, am fixat capacul pe tabla in pozitia dorita (data de pozitia ventilului pe roata), ...am aplicat Teromix-ul pt. ca imbinarea sa fie rezistenta (vai de cel care v-a dori vreodata sa o desfaca)...:hl VOILA`: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Rezultat final: am mai cistigat un mic loc de depozitare, de ex. pt. sufa :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Arata foarte bine, chiar daca eu as da un vot pentru suportul cu canistra, dar acum depinde si de regimul de folosire al acaretului. Off topic: Or tu ai foarte mult timp, ori noi deloc. Toata stima si tot respectul pentru proiecte "Designed & Handmade by Vio":wink: Totodata remarc foarte interesant capacelul de la carligul de remorcare. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 (editat) Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Arata foarte bine, chiar daca eu as da un vot pentru suportul cu canistra, dar acum depinde si de regimul de folosire al acaretului. Off topic: Or tu ai foarte mult timp, ori noi deloc. Toata stima si tot respectul pentru proiecte "Designed & Handmade by Vio":wink: Totodata remarc foarte interesant capacelul de la carligul de remorcare. S-auzim de bine La K160 roata (de 31") e pe un suport HD, care ma tine si pe mine, in afara de roata si canistra.:grin: La Y60, e pe usa si e 33". Daca mai pun si canistra, cu timpul, se "cocoseaza" usa, si voi si "lungi" inutil masina. In afara de asta, Y60 e luuuung si v-a capata un Roof-rack la fel de luuuung, pe care, in cazul turelor luuuungi (de ex,. Africa), pot pune lejer cele 5 canistre pe care le am. Referitor la timp, eu am alocate 24h/zi. TU?:ha: Capacul "original" de cirlig e foarte plictisitor, iar minge de tennis e foarte comun. Asa ca am pus ceva care sa ma reprezinte :twisted:. Editat Martie 4, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Foarte frumos capacul! Felicitari! O singura intrebare am si anume daca nu cumva datorita greutatii placii de aluminiu nu exista riscul ca la vibratii,socuri,etc. sa se desprinda? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Foarte frumos capacul! Felicitari! O singura intrebare am si anume daca nu cumva datorita greutatii placii de aluminiu nu exista riscul ca la vibratii,socuri,etc. sa se desprinda? Sa se desprinda ce? Placa de capacul de plastic sau tot "cover"-ul de pe roata? In ambele cazuril e putin probabil. Capacele de pe rotile care ruleaza se desprind foarte rar si si atunci la socuri violente (borduri, gauri in asfalt), ceea ce nu e cazul la roata mea de rezerva care sta cuminte prinsa pe caroserie, iar vibratii nu are de unde sa primeasca. Daca vorbim de cedarea teromix-ului, inseamna ca problema aceasta ar intimpina-o cam toate masinile cu caroserie carbon/aluminiu ca de ex. Bugatti Veyron, Lamborghini, Bentley, Mc.laren precum si bolizii de F1, unde multe din componentele caroseriei sint lipite cu acest adeziv (de ex. stilpul A si B pe caroserie - la masinile de serie). Si daca totusi il pierd... duca-se, e si asa doar provizoriu pina la vopsirea masinii (si a jantelor):grin:. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Vio e un adevarat bricolator, mai bine spus bricolatozaur :D. Tot respectul! foarte fain! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Fix asa cum ai pus aparatoarea aia cu sobolanul vreau si eu, dar sa nu se desprinda. Eu le vreau pt noroaie! Deci este exclus ca prinderea sa fie cu plastic fierbinte sau mai stiu eu ce chestie greu de desfacut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 (editat) Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Dom'bullbar, daca vrei un capac doar ptr. roata de rezerva e ok, dar sa pui si la celelalte si sa te bagi in noroi, nu-i ok. Mizerie va intra prin interiorul jantei, iar in teren mai poti da peste o buturuga, un bolovan si vei stirbi din frumusetea masinii. Nu am vazut postarile din sectiunea vecina. Dar intreb, daca-s atat de utile, de ce sunt atat de putin raspandite ? Nu cred ca din ratiuni financiare ! Editat Aprilie 8, 2013 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Fix asa cum ai pus aparatoarea aia cu sobolanul vreau si eu, dar sa nu se desprinda. Eu le vreau pt noroaie! Deci este exclus ca prinderea sa fie cu plastic fierbinte sau mai stiu eu ce chestie greu de desfacut Nu ai citit cu atentie; cu chestii greu de desfacut am fixat tabla de aluminiul pe capacul de plasic (se poate si nitui). Ala sta pe janta ca orice alt capac de roata (KlicK`n go):grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 8, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2013 (editat) Re: Spare Wheel Cover "Designed & Handmade by Vio" Mizerie va intra prin interiorul jantei, iar in teren mai poti da peste o buturuga, un bolovan si vei stirbi din frumusetea masinii. Da si nu...; în functie de modelul jantei, gaurile ei se pot astupa în prealabil. Cît de raspîndite sînt capacele de noroi e si în functie de aplicatii si de jante. La concursuri nu sînt foarte folositoare, dar la ture lungi da. Editat Aprilie 8, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate