shy4x4 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Am gasit de vanzare la englezi cateva Mitsubishi L200 cu cilindrea de2800. Presupun ca sunt o raritate deoarece sunt putine si nu le-am gasit la nemti la vanzare. Aveti idee ce motor este acesta (acelasi de pe Pajero?), cati CP, eventual un consum fata de 2.5cmc. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: L200 cu motor de 2.8cmc Pune si linku ca sa vada si ochiu nostru :grin: Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shy4x4 Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: L200 cu motor de 2.8cmc http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201108380275736/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/diesel/model/l200/make/mitsubishi/radius/1500/postcode/nw21hs/page/7?logcode=p Sunt mai multe una chiar automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: L200 cu motor de 2.8cmc Este acelasi motor! De obicei, pe L200, la echiparea de 2.8 s-au montat cutii automate. Pe Triton, modelul de vanzare postat de tine, a avut ceva caluti in plus. Masinile in configuratia asta nu au fost comercializate in mod oficial in Europa. Au mai beneficiat de "imbunatatiri", cum ar fi alta plansa de bord (de fapt alta culoare), bara cromata spate, un facelift fin (grila radiatorului) si altele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bitapopescu Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: L200 cu motor de 2.8cmc am vazut unul in germania dar am crezut ca are motorul schimbat ,si totusi acum imi dau seama ca m-am contrazis degeaba cu neamtul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate