BFG Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 „Pescarul de spinning- și prin asta nu diferă cu nimic de ceilalți pescari- este într-o căutare permanentă, neobosită, a capturii capitale, a recordului vieții. Ceea ce îl deosebește de ceilalți pescari este faptul că are de a face cu pești răpitori, cu prădători. La dimensiuni maxime ... acest prădător capătă fizionomia unui monstru... Gestul de a pleca în căutarea monștrilor din adâncuri(fie ei și o himeră), doar cu o mulinetă și o vargă ce cântăresc împreună puțin peste 300 g și un fir care rezistă la o forță de 6-8 kg, este demnă de luat în seamă.” MĂLIN MUȘATESCU Deschid acest topic pentru schimbul de păreri, în special, despre șalău și somn pescuit la năluci, vobler ș.a. mai ales că în zona mea șalăul ori a dispărut ori nu mai mănâncă de vreo două luni. Ce-i de făcut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Spinning Eu doar de anul acesta incep, pastrav,salau si stiuca voi incerca sa prind. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Spinning „Pescarul de spinning- și prin asta nu diferă cu nimic de ceilalți pescari- este într-o căutare permanentă, neobosită, a capturii capitale, a recordului vieții. Ceea ce îl deosebește de ceilalți pescari este faptul că are de a face cu pești răpitori, cu prădători. La dimensiuni maxime ... acest prădător capătă fizionomia unui monstru... Gestul de a pleca în căutarea monștrilor din adâncuri(fie ei și o himeră), doar cu o mulinetă și o vargă ce cântăresc împreună puțin peste 300 g și un fir care rezistă la o forță de 6-8 kg, este demnă de luat în seamă.” MĂLIN MUȘATESCU Deschid acest topic pentru schimbul de păreri, în special, despre șalău și somn pescuit la năluci, vobler ș.a. mai ales că în zona mea șalăul ori a dispărut ori nu mai mănâncă de vreo două luni. Ce-i de făcut? Curentul tata Curentul! Pescuitul la/ moda / este la CURENT! Cum sa mai fie salau ,avat, somn s.a.m.d.... Pt unii pescuitul reprezinta o sursa de existenta si nu conteaza nimic prin ce procedee si-o asigura! Pt cei ce pescuitul reprezinta o relaxare un mod de a iesi in natura au de suferit din cauza celor amintiti mai sus! Un pescuit civilizat se poate face in locatiile private acolo unde n-au acces Salbaticii amintiti mai sus! As vrea sa scriu mai multe despre acest mijloc de recreere dar cand ma gandesc la saracul peste la cate este supus pe teritoriul nostru ma gasesc nebuniile! In orice caz mai este putin pana urca scrumbia ! Da-mi un semn ca esti din zona si facem cateva partide impreuna! Fir Intins! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Spinning In orice caz mai este putin pana urca scrumbia ! Da-mi un semn ca esti din zona si facem cateva partide impreuna! Fir Intins! Până acum nu am avut ocazia sa merg la scrumbie, dar anul ăsta sigur nu mă mai sare. Un peste bun dar care nu se poate mânca fără vodca că-l dai afara(cel putin asa am patit in DELTA : doua săptămâni am mâncat doar scrumbie ... și vodca). Cât despre cei de la electrica... asa as vrea sa prind vreo unul și să-i dau bătaia lipoveanului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Spinning Ceva stiri despre locul unde a ajuns scrumbia ? In zona Doljului si a Oltului sigur nu a ajuns.Am auzit ca sptamana trecuta ar fi ajuns in zona Calarasului,poate cineva din zona sa confirme? Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Spinning mai inainteaza se mai hodine ,iar o ia din loc pana da de ceva.....da....BRACONIERI si BRACONAJ.......MORTACII LORO :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Spinning Oare o fi ajuns scrumbia în zona Doljului... sau spre PF 2 ??? Cum vi se pare temperatura apei? Eu cred că-i totuși cam rece. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Spinning Oare o fi ajuns scrumbia în zona Doljului... sau spre PF 2 ??? Cum vi se pare temperatura apei? Eu cred că-i totuși cam rece. A inceput sa se prinda in zona Cetate cam slabut dar a inceput! Temperatura Dunarii a ajuns la 15*C , temp.e buna cota e cam jos pt aceasta perioada! In maxim o saptamana vor ajunge bancurile de scrumbie in zona Doljului . Fir intins tuturor impatimitilor..... Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Spinning bre, io nu prea stiu a pescui, da' o scrumbie la gratar as manca de mama focului:h5 hary pui si la mine una la curier?:tk:tk Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate