Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Norme euro pt nissan patrol y61

iksy

Postări Recomandate

Salutare tuturor,cu riscul de a fi certat de unul dintre moderatori, [am cautat destul de mult pe forum dar nu am gasit,sau nu am stiut eu ce sa cer si atunci mii de scuze] va rog sa-mi spune-ti ce norme de poluare indeplineste motorul de pe y61-2800cmc din 1998-2000?De ce intreb asta?Pentru ca vreau sa cumpar unul din UE, care sa fie trecut in acte autoutilitara [LKW] si sa-l inmatriculez in Ro tot ca autoutilitara si atunci taxa de poluare e destul de convenabila ca sa fie platita dar nu mai jos de euro 2! Multumesc mult!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Norme euro pt nissan patrol y61

Salutare tuturor,cu riscul de a fi certat de unul dintre moderatori, [am cautat destul de mult pe forum dar nu am gasit,sau nu am stiut eu ce sa cer si atunci mii de scuze] va rog sa-mi spune-ti ce norme de poluare indeplineste motorul de pe y61-2800cmc din 1998-2000?De ce intreb asta?Pentru ca vreau sa cumpar unul din UE, care sa fie trecut in acte autoutilitara [LKW] si sa-l inmatriculez in Ro tot ca autoutilitara si atunci taxa de poluare e destul de convenabila ca sa fie platita dar nu mai jos de euro 2! Multumesc mult!!

Salut daca te intereseaza am la vanzare urgenta un Patrol exact modelul care-l cauti cu nr de Bulgaria ( vezi la vanzari autoturisme de teren)

Salutari

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Masina este cu siguranta euro 2

Link spre comentariu

Nu cred ca iti va omologa vreo statie RAR un Y61 autoutilitara din start vreodata. Y61 97-2000 = euro 2 100% (daca nu cumva chiar mai jos ...asta legata de faptul ca unele s-ar putea sa nu mai aiba catalizator)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

stiu pe cineva care a incercat treaba asta si nu a functionat...tot Bulgarica ne sare in ajutor!

Cu stima,

Laurentiu

a incercat ce?

sa o faca aici utilitara, a adus-o utilitara si rar a refuzat sa o recunoasca, unde (locatie) s-a incercat asta, si cand s-a intamplat asta( acum 1 an,2 etc)

scuze, dar fara aceste detalii informatia ta nu spune nimic.

sar'na

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Ne poate spune cineva, rog foarte mult, ce anume scrie in brief (la Patrol euro 2 de 2,8) la rubrica K3 (schadstofflasse).Ce cod are norma euro2 la Patrol.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare