iksy Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Salutare tuturor,cu riscul de a fi certat de unul dintre moderatori, [am cautat destul de mult pe forum dar nu am gasit,sau nu am stiut eu ce sa cer si atunci mii de scuze] va rog sa-mi spune-ti ce norme de poluare indeplineste motorul de pe y61-2800cmc din 1998-2000?De ce intreb asta?Pentru ca vreau sa cumpar unul din UE, care sa fie trecut in acte autoutilitara [LKW] si sa-l inmatriculez in Ro tot ca autoutilitara si atunci taxa de poluare e destul de convenabila ca sa fie platita dar nu mai jos de euro 2! Multumesc mult!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 Salutare tuturor,cu riscul de a fi certat de unul dintre moderatori, [am cautat destul de mult pe forum dar nu am gasit,sau nu am stiut eu ce sa cer si atunci mii de scuze] va rog sa-mi spune-ti ce norme de poluare indeplineste motorul de pe y61-2800cmc din 1998-2000?De ce intreb asta?Pentru ca vreau sa cumpar unul din UE, care sa fie trecut in acte autoutilitara [LKW] si sa-l inmatriculez in Ro tot ca autoutilitara si atunci taxa de poluare e destul de convenabila ca sa fie platita dar nu mai jos de euro 2! Multumesc mult!! Salut daca te intereseaza am la vanzare urgenta un Patrol exact modelul care-l cauti cu nr de Bulgaria ( vezi la vanzari autoturisme de teren) Salutari 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 Salutare tuturor,cu riscul de a fi certat de unul dintre moderatori, [am cautat destul de mult pe forum dar nu am gasit,sau nu am stiut eu ce sa cer si atunci mii de scuze] va rog sa-mi spune-ti ce norme de poluare indeplineste motorul de pe y61-2800cmc din 1998-2000?De ce intreb asta?Pentru ca vreau sa cumpar unul din UE, care sa fie trecut in acte autoutilitara [LKW] si sa-l inmatriculez in Ro tot ca autoutilitara si atunci taxa de poluare e destul de convenabila ca sa fie platita dar nu mai jos de euro 2! Multumesc mult!! Masina este cu siguranta euro 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 Nu cred ca iti va omologa vreo statie RAR un Y61 autoutilitara din start vreodata. Y61 97-2000 = euro 2 100% (daca nu cumva chiar mai jos ...asta legata de faptul ca unele s-ar putea sa nu mai aiba catalizator) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
picutex Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 stiu pe cineva care a incercat treaba asta si nu a functionat...tot Bulgarica ne sare in ajutor! Cu stima, Laurentiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 stiu pe cineva care a incercat treaba asta si nu a functionat...tot Bulgarica ne sare in ajutor! Cu stima, Laurentiu a incercat ce? sa o faca aici utilitara, a adus-o utilitara si rar a refuzat sa o recunoasca, unde (locatie) s-a incercat asta, si cand s-a intamplat asta( acum 1 an,2 etc) scuze, dar fara aceste detalii informatia ta nu spune nimic. sar'na isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviu_haven Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 motorul de 2.8 e Euro 2, cel 3.0 dupa 2001 e Euro 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 Ne poate spune cineva, rog foarte mult, ce anume scrie in brief (la Patrol euro 2 de 2,8) la rubrica K3 (schadstofflasse).Ce cod are norma euro2 la Patrol. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Norme euro pt nissan patrol y61 .......? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate