BlackLord Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Salut! Vreau sa-mi schimb casetofonul original de pe Freelanderul meu (ala negru cu caseta si afisaj lung si doua gaurele in parti pentru scos afara) si nu stiu daca pot pune in loc casetofonul asta: http://www.clarion.com/gb/en/products/2007/audio/source_unit/cd/DB179RGMP/gb-en-product-pf_1158044078834.html Adica, ar fi compatibil cu legaturile celui original sau trebuie vr'un adaptor de mai dau alte milioane si pe ala. Cu comenzile pe volan stiu ca nu merge decat cu adaptor dar pot trece peste asta. Sau dupa ce trebuie sa ma uit cand aleg sa fie compatibil. Pe asta de sus l-am ales pentru culoarea displayului ....verde ca restul bordului&ledurilor. N-as vrea sa fac brad de Craciun la interior. Merci! Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 (editat) Re: Compatibilitate casetofon freelander ATENTIE! In "gaurelele" respective se introduce o cheie tip inbus cu capul rotunjit ,pt a slabi suruburile de prindere ale casetofonului,altfel nu il vei scoate pe cel original fara a rupe ceva.....Pentru conectare la cablajul masinii (fara taierea mufei si inadiri de fire) trebuie mufa de adaptare! Spor la treaba!:banana Editat Martie 5, 2011 de G Saftoiu Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Compatibilitate casetofon freelander Am vazut ca se foloseste un inbus ceva gen 2,5mm ... ma rog... nu aia e problema. Ma interesa daca se potrivesc casetofoane din comert pe masina sau trebuie fel de fel de mufe si adaptoare si alte bucurii de genul ca asa mai bine ma lipsesc... cu toate ca uneori la radio gasesc numai cacaturi si casete nu prea mai am iar in comert gasesc doar cu manele :D Dar daca il cumpar si ma duc la un service de montaj casetofoane nu pot aia sa-l potriveasca ei cumva? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Compatibilitate casetofon freelander Ba sigur ca se poate la orice service de alarme si audio. Si mai ai si garantie la lucrare. Si in plus daca nu acopera toata gaura din bord au ei niste console speciale. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Compatibilitate casetofon freelander la mine s-a potrivit un casetofon nou si la mufa si la rama, si la sina Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Compatibilitate casetofon freelander Probabil a ta e pana in Aprilie 2001 Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate