Klez Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Vitalies.... ai mai gasit vreo ciudatenie ? :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Recunoaste masina !!! Hai sa vedem cine va spune mai repede ce marca si model e masina din imagine. Precizez ca e 4x4. :wink: Editat Aprilie 6, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina Old Subaru , e pe pagina de prezentare la Subaru.ro . :tk Editat Martie 6, 2011 de Max Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina ce este asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina ce este asta ?[ATTACH=CONFIG]100086[/ATTACH] Asta e un Daihatsu dar ce legatura are cu subiectul deschis de mine? Astept inca un raspuns complet. Marca si model. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina E cumva un Subaru FF-1 G 1970-1975 (aprox , din cate imi aduc aminte) ? Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina E cumva un Subaru FF-1 G 1970-1975 (aprox , din cate imi aduc aminte) ? E Subaru, clar dar modelul are o denumire specifica. Nu recunosc codul pe care l-ai scris tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Mai fac o incercare : Subaru 1100 sau 1300 (G) ? :grin::hl Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Mai fac o incercare : Subaru 1100 sau 1300 (G) ? :grin::hl Nu. Mai dau o informatie ajutatoare. A fost echipat cu doua tipuri de motoare. Unul de 1361 cc si unul de 1600 cc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina io credeam ca s-a lamurit problema din primul raspuns daca o sa cauti pe net scrie pe tablita din fata subaru leone legat de daihatsu astptam un raspuns mai amplu...e o chesti legata de sigla fata..si de motorizare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina subaru LEONE 4WD station-vagon Editat Martie 6, 2011 de SeptimiuAl Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Subaru Leone 4WD Station Wagon (1972—1979) mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina io credeam ca s-a lamurit problema din primul raspuns daca o sa cauti pe net scrie pe tablita din fata subaru leone legat de daihatsu astptam un raspuns mai amplu...e o chesti legata de sigla fata..si de motorizare 1. In primul post s-a stabilit doar ca e Subaru. Eu am intrebat si de model. 2. Legat de post-ul tau, eu cred ca era ok sa deschizi un alt topic nu se le amestecam ca sa nu mai stie lumea despre care masina vorbim. Intradevar e un Subaru Leone 4WD Station Wagon fabricat incepand cu 1971 pana in 1979. http://www.uniquecarsandparts.com.au/car_info_subaru_leone.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina mai pui ceva max? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina a lui zep e Bertone Freeclimber? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina corect motorizare de fabrica bmw diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina corect motorizare de fabrica bmw diesel Aia din poza e pe sasiu de Feroza si are motor de Bmw 1.6 pe benzina. Motoare de Bmw diesel au pus pe Rocky facut de Bertone. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina Mai am una interesanta. Sa vedem marca si modelul. :grin: Editat Martie 6, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina Suzuki LJ10 Jimny produs intre 1970 si 1981 L.E Stiati ca primul automobil 4x4 din lume era propulsat de 4 motoare electrice (cate unul pe fiecare roata)? Editat Martie 6, 2011 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hexen Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Suzuki LJ10,model 1970 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Dar pe asta o stiti? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Suzuki LJ10 Jimny produs intre 1970 si 1981 Intradevar, e Suzuki Jimny. Nu am stiut pana acum ca modelul Jimny este atat de vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Dar pe asta o stiti? [ATTACH=CONFIG]100190[/ATTACH] RAYTON FISSORE MAGNUM 4X4 :grin: a se vedea si "ruda" romaneasca: prototip Aro 26 http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=52&t=5524 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Cea din poza mea este un Laforza (varianta americana), dar in mare parte sunt identice intr-adevar. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Recunoaste masina Hai sa vedem cine o stie pe asta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate