terraclau Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Recunoaste masina Dar pe asta o stiti? [ATTACH=CONFIG]100190[/ATTACH] laforza magnum motor 4.8 V8 213cv consum mediu 22litri benzina mecanica ford:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Recunoaste masina Hai sa vedem cine o stie pe asta: [ATTACH=CONFIG]100313[/ATTACH] Ibex :grin: "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina Ibex :grin: Corect! :br http://www.ibexvehicles.com/ Fabricate in Anglia cu mecanica de Land Rover bineinteles. Editat Martie 7, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoaste masina Pasta o stiti?....ieri am aflat si eu de ea. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Recunoaste masina Pasta o stiti?....ieri am aflat si eu de ea. Volvo TP21...mai sunt topicuri pe tema ei... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52537-Volvo-TP21&highlight=volvo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Recunoaste masina opel corsa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Recunoaste masina opel corsa esti dezastru omule....:ha::ha::ha: AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vlad2007_m Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Recunoaste masina subaru xxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Recunoaste masina Despre aceasta masina ce ziceti? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Re: Recunoaste masina Buna ziua ! Renault Sherpa 1/2 ar trebui sa fie. Pentru curiosi, in caz ca va intrebati cam cat trage la cantar, va spun eu. Circa sapte tone... Si are ceva TD pe el de patru cilindri si 4700cmc, cu 215CP si circa 800Nm. Ajunge atat, sau tre' sa fac rost si de VIN ? Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Recunoaste masina Corect. Cred ca deja incepa sa prinda acesta forma pe care eu am cunoscut-o prin intermediul Hummer-ului. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Octombrie 31, 2011 Partajează Postat Octombrie 31, 2011 Re: Recunoaste masina Am gasit G-ul asta ciudat...stie cineva ceva de el? zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina E o versiune militara care din cate vad la interior nici bordul nu are toate cele, deci ceva adaptat pentru soldatei. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Nu este Mercedes. Tempo Trax sau mai nou Force Motors Trax din india. http://en.wikipedia.org/wiki/Tempo_Trax http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Nu este Mercedes. Tempo Trax sau mai nou Force Motors Trax din india. http://en.wikipedia.org/wiki/Tempo_Trax Posibil! Dar, totusi, are sigla mertz atat pe masca cat si pe volan... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Posibil! Dar, totusi, are sigla mertz atat pe masca cat si pe volan... Doar motorul e de Mercedes.... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Buna ziua ! E castravete d-ala indian, binenteles... Sigla din grila sau din volan, pe roata de rezerva, pe aparatorile alea de guma anti-noroi, precum si semnalizatoarele de pe aripile fata, toate sunt montate alterior, ca sa deruteze inamicu'... Iar geamurile din stanga/dreapta usii spate, forma fetei in zona barii fata (G-ul n-a avut nicodata blinkere in moaca, ci doar pe aripi) si forma bordului spun clar ca nu este worba de un W460... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Iata ce "raritate" am gasit pt voi, sa vedem daca stie cineva ce este: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Toyota Landrcruiser , da modelul nu stiu exact ! Deh nissanist! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina nope, wrong answer mai dau un indiciu: Editat Noiembrie 1, 2011 de wawa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Toyota Landrcruiser , da modelul nu stiu exact ! Deh nissanist! Nissanist si nu recunosti un patrol WG60?:ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 (editat) Re: Recunoaste masina Corect! Dar doar partial, este un LG60. Cred ca a "ajutat" indiciul la mica eroare :) Iata revealul : Editat Noiembrie 1, 2011 de wawa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina numai ca e vorba de LG60 si nu WG60... detalii:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina Recunosc, indiciul a fost de mare ajutor. M-a facut sa rad faptul ca un Nissan-ist a spus ca e Toyota. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Recunoaste masina mai bine faceai 50/50 ("fifti fifti) :)))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate