worldscape Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? dupa ultimile poze seamana cu o varianta de Korando facuta de sangYong ( clone de CJ ) ... sau ce spunea semaca... asta in varianta in care nu e Beijing jeep.... ar mai fi varianta japoneza ( daca o exista ), caci clar africanii nu fac masini ... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? M&M ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? eagle...de la britanici? si...gata ma las pagubas...mai bine-ti dau eu o sticla...sa ne spui 'reaku ce masina e....ca vreau sa ma culc!!!! Samariteanule, mai bine o bem noi doi :ha: Dupa ce ne-a chinuit..... Ii mai dam si de baut???? :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? inca 2 poze la el acasa http://photofile.name/photo/vitalies/95144817/xlarge/104628579.jpg http://photofile.name/photo/vitalies/95144817/xlarge/104628580.jpg si ultimul model produs http://photofile.name/photo/vitalies/95144817/xlarge/104628577.jpg jur ca daca nici acum nu da nimeni raspunsul va spun ce este :banana :banana Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Bine nu va mai tin in suspans ultima poza dar cu sigla nestearsa de mine http://photofile.name/photo/vitalies/95144817/xlarge/104628578.jpg Este Jeep Sahra produs in Iran :h5 primele modele se mai numeau shahbaz parca. Premiul oricum il aduc la Sibiu :dr Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? cine se gandea la iran?????? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Am gasit asta in cautarile mele dar am zis ca nu-l postez ca o sa incercati sa identificati masina aceasta, nu cea a lui Vitalies :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? da @semaca, cine dracu se gandea la iranieni ?!? oricum am omorat degetele pe google la cautare... ce am gasit chiar interesant a fost la chinezi, desi nu crdeam ca astia au pasiunea restaurarii si a off-rad-ului , mai ales ca am vazut vreo 2 BJ-uri in Taiwan si nu-mi venea sa cred cat de bine semanau pe exterior, dar pana la urma chinezii copiaza tot caci la ei nu e valida legea copyright-ului. bravo @vitali ca ne dai de munca, ai o bere pt asta, dar te rog nu ne mai provoca... :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Ce mai conteaza masina ..... putea fi si un lastun, cu damele de langa pare G-klasse :ha: :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Ca sa continuam concursul, dau eu o lada de bere, cui imi spune cum o cheama pe mulatra din poza, si unde o gasesc... :ha: Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Ca sa continuam concursul, dau eu o lada de bere, cui imi spune cum o cheama pe mulatra din poza, si unde o gasesc... :ha: john,e in state O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? :ha: Merci. Cu prima ocazia ai berea. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Ca sa continuam concursul, dau eu o lada de bere, cui imi spune cum o cheama pe mulatra din poza, si unde o gasesc... :ha: atentie mare!!!! mulatra aia ii defapt un el travestit :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Ca sa continuam concursul, dau eu o lada de bere, cui imi spune cum o cheama pe mulatra din poza, si unde o gasesc... :ha: atentie mare!!!! mulatra aia ii defapt un el travestit :P DAAAA!Si ce urata este!!!! :uameni L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body_mihai Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Salut. O masina ca aceea este in craiova de vanzare. Costa 6000 de lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 17, 2009 Autor Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Hai ca a trecut ceva timp dupa prima ghicitoare si v-ati umput de forte noi. Hai sa vedem cine chiceste ce masina este in imaginea de mai jos :wink: http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95179529/xlarge/105566590.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95179529/xlarge/105566591.jpg succes Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? :ang1 Pe ce continent sa cautam? :pl Ca iar am sa pierd ore de cautat pe gugal... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Liaz? Modelul...DELUXE? :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? UAZ ? :grin: Le: Orice ar fi...ar trebui sa-si schimbe rezerva ca-i cam slick :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? UAZ ? :grin: Le: Orice ar fi...ar trebui sa-si schimbe rezerva ca-i cam slick :ha: Aici te inseli ... este varianta de WRC asa ca ruleaza cu slickuri ... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? oribila ceva lada? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Liaz :grin: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Zaporojet? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? masina se numeste Avtokam Ranger 2160 - a fost produsa de KAMAZ este copiata dupa Samurai (ca aspect doar - neavand in rest nimic comun cu sami) avea motoare - ford sau UAZ susp independenta fata caroserie in totalitate din fibra de sticla Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Aprilie 1, 2009 Partajează Postat Aprilie 1, 2009 Re: Ghicitoare - ce masina este? Fantastic! :t :t :t :) Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate