alfredlna Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Am un cherokee 4.0 high output 1995, am inteles ca ar fi mai multe punti cu denumiri diferite dana 30; dana 45 etc. mi-am spart un diferential pe fata si mi s-a scurs tot uleiul, doresc sa cumpar un alt diferential dar nu stiu ce punte am. Daca am gasit pe diferential mai multe numere (serii) scrise separat iar una dintre ele contine si numarul 30, asta inseamna ca am o punte dana 30 ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul Poate "seamana" cu una de aici : http://www.precisiongear.com/danaring.htm Sau te poti uita pe chart-ul de mai jos, in ultima poza fiind decodarea insemnelor de pe diferential : http://www.nationwideparts.com/differentials.htm Editat Martie 6, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul Pe masina ta e Dana 30, High-Pinion. Coroana si pinionul de atac sunt Reverse rotation. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul Buna ziua ! Mai greu cu Dana 45, ca nu exista asa ceva, din cate stiu eu. Ai acolo o Dana 30, cu pinionul sus (HP) si reverse cut. Adica asta ar trebui sa fie, daca n-a umblat nimeni pe acolo. Inainte de a cumpara alta punte, asigura-te ca are acelasi raport cu cea pe care ai spart-o. Si sa fie tot high-pinion, de preferat, mai ales daca iesi la teren greu mai des. Si vezi ca sunt D30 cu vacuum disconnect sau fara asa ceva, iar planetarele sunt cu cruci tip 297x sau tip 260x. Si mai sunt Dane d-astea cu articulatii CV in loc de cruci (de evitat), mai rare, intr-adevar. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul Buna seara. Vezi ce scrie pe tabla de pe capac,cea prinsa in doua suruburi,ai acolo multe indicii. eu tocmai lucrez la asa ceva . Pe curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul si pe mine ma intereseaza felul puntii, tabla de pe ce capac? daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul Tabla de pe capac indica doar raportul. In cazul tau, puntea fata e Dana 30 High Pinion, nu stiu sigur daca e cu sau fara vacuum disconnect, dar e simplu de vazut. Pe trompa dreapta are o "umflatura" unde e mecanismul de cuplare / decuplare a planetarei. Puntea spate e Dana 35, invariabil pentru Cherokee (exceptand daca ai noroc sa prinzi unicornul cu Dana 44, care nici nu stiu daca s-a importat in Europa...), si daca memoria mea merge ok, e puntea cu C-clip. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Cum identific ce punte am pe fata ??? ca sa schimb diferentialul Buna seara ! Tabla prinsa la unul din suruburile capacului sunt 95% sanse sa n-o mai gasesti acolo. Iar pe spate mai este si Chrysler 8.25, pe langa D35 si D44... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate