mihai ionescu Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 vreau sa cumpar jante 8x15 -30 cunosc pe cineva care le are pe y60, dar nu stiu daca merg si pe y61 din cauza etrierilor mai mari de pe axa fata multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: jante 8x15, ET-30....merg pe nissan y61 ? Jantele de aliaj ar putea intra , dar se vor roti cam aproape de etrier , cam la citiva milimetri . . Pe spate intra fara probleme . Jantele de otel aproape sigur nu intra , pe fata , dar trebuie probat , sint mai multe modele de profil interior , unele mai plate si altele mai adinci . Valabil si in cazul jentilor de aliaj , unele sint mai groase . Singura bila alba vine de la ET-ul de -30 , care ar putea salva situatia . Pina la proba ... restu-s doar vorbe . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: jante 8x15, ET-30....merg pe nissan y61 ? Mihai bagi un pic flexu in etrieri si este sigur ca merge ! Hai cu jucaria ca trece anu !:x ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: jante 8x15, ET-30....merg pe nissan y61 ? ieri am montat pe Y61, jante aliaj de 15 cu et-28. au intrat la fix, cu un spatiu intre etrier si janta de aprox 5 mm. jantele le-am luat de la Astral, vezi la sectiunea "vanzari anvelope si jante" le-am incaltat cu cauciucuri, numai dupa ce le-am verificat pe masina. :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: jante 8x15, ET-30....merg pe nissan y61 ? ....exceptiile confirma regula... Oricum...super jante la un pret OK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate