Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Capete de bara Feroza

mtcu

Postări Recomandate

Salutari la toata lumea,

Am si eu o mica problema in gasirea de capat de bara dreapta fata pentru masinuta, tot ceea ce gasesc pe piata este cu pas de 1,5 M20 iar la mine la masina capatul de bara dreapta este cu pas de 1 M20.

Poate este cineva care ma poate ajuta sa gasesc sau ceva idei.....

Nu am joc mare dar mecanicul a zis sa caut daca vreau sa o pastrez in stare buna.:cn

Capatul de bara stanga a fost schimbat cu original dar dreapta nu gasesc nici macar original.

Va multumesc anticipat,

Stiu ca sunteti foarte prompti

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: capeti de bara Feroza

Da-mi te rog detalii despre masina inclusiv seria de sasiu.

PS. Suna aiurea de tot "capeti de bara". E mai bine "Capete de bara"

Link spre comentariu

Am gasit doar original japonez cu 450 de lei. O caruta de bani si se face si cu plata in avans iar termenul de livrare este undeva la 2 saptamani.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor,

saptamana aceasta duc masina la mecanic pentru a face o verificare pe sub ea si sa o izolez, am sa desfac "defectul" si am sa vad ce fac cu el.

tin la curent

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Vezi ca difera stanga de cea dreapta. Noua costa 200 euro si vine cam in 6 saptamani.

Am fost cu ea in mana la vreo 10 magazine de piese si nimic.

Pana la urma am luat-o de la Cristophe ca si noua.

• Like 1
Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

as fi si eu interesat de reconditionarea capetelor de bara si eventual a altor piese daca este posibil. de curand am devenit si eu proprietarul unei jucariutze de gen, sunt super incantat de ea si de ce poate face dar ma omoara reparatiile. acum 2 zile mi s-a rupt si o foaie de arc...cateva sfaturi pt un newbie necunoscator ? :) multumesc

Link spre comentariu

as fi si eu interesat de reconditionarea capetelor de bara si eventual a altor piese daca este posibil. de curand am devenit si eu proprietarul unei jucariutze de gen, sunt super incantat de ea si de ce poate face dar ma omoara reparatiile. acum 2 zile mi s-a rupt si o foaie de arc...cateva sfaturi pt un newbie necunoscator ? :) multumesc

Capetele de bara sunt o problema, ideal este schimbarea lor cu unele noi originale sau cu unele second dar nu prea renteaza.

Daca esti din Pitesti vorbeste cu Pacepa sa-ti spuna unde sta nenea care i-a mai pus lui o foaie de arc.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Va rog , imi puteti da si mie un numar de telefon sau o relatie pentru a reconditiona capetele de bara ,bieletele de directie si bratele de la semicaseta de directie, intr-un cuvant tot ce inseamna articulatii la directie la un Daihatsu Feroza , pentru ca noi nu am reusit sa gasesc.Eu sunt din Arges- Campulung , si am vazut intr-o discutie anterioara ca se ocupa cineva prin Brasov .:tk

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Reformulez ce am spus intr-un mesaj anterior : ma poate ajuta cineva sa gasesc "bieletele de directie si bratele de la semicaseta de directie, intr-un cuvant tot ce inseamna articulatii la directie la un Daihatsu Feroza" intru- cat eu nu am gasit! De aceea eram dispus sa accept si reconditionate.

Link spre comentariu

Reconditionarea nu e neparat un procedeu gresit . Gresit ar fi sa reconditionezi o piesa fara sa iei in calcul daca va fi o operatie reusita . Capetele de bara se pot reconditiona cu succes daca sfera nu e compromisa ( asta e un criteriu principal de evaluare ).Si se pot face si reglabili , gresabili

, avantajos pentru cei care stiu ce si cum face un pivot sau un capat de bara .

Pentru semicasete se gasesc bucse de inlocuire , in majoritatea cazurilor .

Expresia aia cu 'la frina si la directie nu te joci ' , e aplicabila pina la un punct , nicidecum absoluta . Daca ar fi o axioma , cei care o propovaduiesc inlocuiesc tot etrierul sau numai garniturile ?....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Reconditionarea nu e neparat un procedeu gresit . Gresit ar fi sa reconditionezi o piesa fara sa iei in calcul daca va fi o operatie reusita . Capetele de bara se pot reconditiona cu succes daca sfera nu e compromisa ( asta e un criteriu principal de evaluare ).Si se pot face si reglabili , gresabili

, avantajos pentru cei care stiu ce si cum face un pivot sau un capat de bara .

Pentru semicasete se gasesc bucse de inlocuire , in majoritatea cazurilor .

Expresia aia cu 'la frina si la directie nu te joci ' , e aplicabila pina la un punct , nicidecum absoluta . Daca ar fi o axioma , cei care o propovaduiesc inlocuiesc tot etrierul sau numai garniturile ?....

Domnule @cos de ce nu-i recomandati dumneavoastra un "reconditioneur" de talie sau chiar pe cel ce vi le-a reconditionat pe ale dumneavoastra? (din raspunsul dumneavoastra reiese ca aveti idee de cum si unde se reconditioneaza); referitor la "Expresia aia cu 'la frina si la directie nu te joci '" cel ce a postat nu cred ca a folosit-o la termenul absolut doar isi exprima punctul de vedere.

Cu respect.

Nobody remains virgin, life fucks everyone
Link spre comentariu

'Reconditionator de talie' .. ??? Asta cu care lucrez eu are talia putin mai mare decit a mea . Il recomand , daca trebuie , sau mai bine recomand sa caute in zona unul care face treaba buna , nu genul care preseaza fundul la carcasa si ti le pune in mina -' is facute , nu mai au joc "....

Indiferent daca are talia mare sau nu .

Eu le-am descapacit , facut capace , filetate cu gresor , se pot stringe cit e necesar .

Nu mi=a iesit socotelile la ala de bratul casetei , pentru ca la capat de cursa rupe gresorul , prost plasat . In rest , numai de bine ....1662049939_P1050066(Medium).JPG.0a88dd6c257dac80657aef80bbe9c7dc.JPG

Se vede bara de cuplare de pe o punte de Y61 modificata . Bara e mai lunga ( puntea a fost lungita ), capul de bara e facut reglabil , gresabil .

1692532455_P1050046(Medium).thumb.JPG.68d60f652e64d3d23682f6aef94ac985.JPG

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Hai lasati polemicile.Am spus ce am spus pentru ca in ziua de azi este greu sa gasesti un meserias adevarat iar o persoana care nu prea are cunostinte pica usor in plasa unor ''carpaci''.Meseriasi sunt tinuti la secret si lucreaza numai cu recomandare ma duc eu sau altul nici nu te baga in seama.S-au deschis multe postari in care colegii cautau mecanici,pompagii etc.Raspunsurile au fost destul de putine.

Tin minte bine cat am umblat sa repar pompa de injectie la Pajero.Cand am sunat la un ''mare pompagiu'' mi-a raspuns:''domne eu am deja o gramada de masini care asteapta nu mai am timp sa ma ocup si de a ta''.

Dar sa incheiem aici.

Si sa-i raspund colegului.La fel ca si Baghy iti recomand Al padrino se misca destul de repede.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare