Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tura DOGNECEA -RESITA

geza g300

Postări Recomandate

Va salut .Duminica 13 martie 2011 facem o tura in zona Dognecea cu iesire la Resita(daca reusim).Plecarea este la ora 7,30 din Fata la Casa Mercedes pe Calea Sagului..Doritorii de distractie sunt bine veniti cu conditia sa fie dotati corespunzator atit masinile cit si pasagerii lor.Taxa de participare este achitata in intregime de sponsori asa ca nu va luati decit combustibil si mincare.Numai bine.
GEZA PEREGI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Tura DOGNECEA -RESITA

Va salut .Duminica 13 martie 2011 facem o tura in zona Dognecea cu iesire la Resita(daca reusim).Plecarea este la ora 7,30 din Fata la Casa Mercedes pe Calea Sagului..Doritorii de distractie sunt bine veniti cu conditia sa fie dotati corespunzator atit masinile cit si pasagerii lor.Taxa de participare este achitata in intregime de sponsori asa ca nu va luati decit combustibil si mincare.Numai bine.

Daca e cu iesire spre Resita, pe unde se urca?

Sa stim unde venim si noi :h5.

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Acum am terminat de pus si eu troliul ce il caram de vreun an prin portbagaj.

Deci vin eu, Paul cu Patroale si Dintishor de la Severin cu Vitara.

Ne vedem dimineata...:h5

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Am inteles ca intalnirea s-a modificat pt orele 08.30 - 09.00 in Resita, iar 'trecerea' va avea loc in sens invers...:h5:h5

daca e asa cum zici probabil am fi fost anuntati. venim pe platforme si ca urmare avem niste socoteli despre cum intram si iesim din traseu. preferabil ar fi sa ramana cum s-a discutat initial. :tk

XJL... 4L
Link spre comentariu

Hai sa indraznesc:

Zi superba, printre primele de primavara autentica. Vreo doispe masini si doua atv-uri bulucite la OMV-ul de la intrare in Resita. Lumea putin incordata socotind treburile marete pe care aveam sa le faptuim. Oameni si masini, abia iesiti din iarna, pregatiti sa-si paraie oasele si articulatiile. Si n-a durat mult. Prima urcare, prima cruce (cardanica) pusa pe samuraiul negru apoi fisuri la patrolul alb... Toate aveau sa paleasca in lumina calda de pe culmile cabrate ale dealurilor strabatute de gramada dezlantuita a calutilor (lasati) liberi. In primul palc de copaci asezat pe locul unei foste paduri virgine (violate regulat de taietori) patrolul alb este incercat de simptome la bara de directie iar o frumoasa vitara renunta in semn de solidaritate la una din planetare. Inaintam "inghitind Kilometru dupa Kilometru". Drumurile forestiere se intind parca la nesfarsit in fata, sfidand orizontul. Calutii pareau sa fi pascut indeajuns, dar vai, varianta neumblata adiacenta lacului (cu nuferi) avea sa curme trapul lin. Trei drujbe spintecau simultan trunchiuri cazute-n cale, brate tari , rostogoleau, in vai, busteni la care orice gospodar ar fi tanjit... Astfel, calea spre panta pe care eu n-am biruit-o, a fost deschisa. Apoi am vizitat sate cu localnici care aruncau priviri lacome ba inspre fiare, ba pe tarabele minusculei piete satesti unde am desertat traistele de merinde, o parte. Spun o parte findca cealalta parte incerca in acest rastimp sa comunice prin statii de te miri unde. Soarele devenise insuportabil, ceva anapoda plutea in aer dar am razbit si regrupandu-ne am vizitat o frumoasa cariera. Atv-un galben era sa-si piarda roata iar ca treaba sa fie cat de cat serioasa, adica sa nu para o inscenare, o inselatorie, si-a rupt definiv cap(at)ul de bara (-Noroc ca nu s-a rupt undeva pe coclaure, ne felicitam cu totii astfel, ca am ales trasee pe care, fara dificultate, platforma putea sa-l recupereze). Apoi am vizitat un alt sat si am ocolit riscant o bariera metalica, un fel de zmau, cum am vazut mai peste tot la intrarile in padure, puse pe semne sa-i protejeze pe braconierii care misuna nestingheriti in zona. Dupa unele ezitari (de inteles, caci pe drumul asfaltat unde ne aflam, nu mai razbeam cu dirijatul masinilor care mergeau la oras) am zis, nu dom-le, nu, nu o luam inca spre casa, hotarat lucru, ziua nu s-a incheiat si iar ne abaturam pe un drum abrupt de padure. Tocmai sus, dupa o vreme, (sa nu se inteleaga o clipa, sau cat fumezi o tigara ...) a ajuns si g-ul gri aburind ca o locomotiva din muzeul acela frumos din Resita. Ne-am rupt apa de la gura doar-doar s-o mai putea face ceva. S-a dovedit inutil... Era ora sase trecut, soarele palea in spatele unor coroane desfrunzite, potrivnica soarta! Ramanem doar patru (dupa o grabita despartire), ne aruncam la intamplare in paduri pana catre zece cand am iesit inchizand tura, dupa doispe ceasuri, drept unde si incepuse, cu inca o bara de directie facuta ghem. Multumesc acelora care m-au ajutat sa o indrept, acolo noaptea, pe ravena si tuturor acelora care mi-au servit material pentru aceasta povestire. Poate ne mai inveseliti cu niste poze! :tk

XJL... 4L
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Super-faine Eugen,..., oricum... urmatoarea am inteles ca va fi la Bozovici...

Sa vezi atunci ce de ''material'' ai de pus...

S-a strecurat o neintelegere: MOA este copilotul lui @samurai...

:h5

XJL... 4L
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare