koais Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Cumva se duce direct in cap? Mai jos aveti pozele cu noul Nissan Murano coupe cabriolet. Nu, nu, e o masina lansata in productie, nu concept. Propun ca pe acest topic sa fie lasata libera folosirea limbajului gulgar, colorat, licentios. :ang1 Las pozele sa vorbeasca: http://traficul.org/wp-content/uploads/2011/03/2011-nissan-murano-cross-cabriolet-04-opt.jpg http://traficul.org/wp-content/uploads/2011/03/2011-nissan-murano-cross-cabriolet-01-opt.jpg Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Noul Murrano, sau care este noua directie in care se duce Nissan? Stiu masina de ceva vreme. Sunt primii care au incercat asa ceva. Poate sau prinda sau poate sa nu prinda. Ei macar au incercat. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Noul Murrano, sau care este noua directie in care se duce Nissan? (daca e liber la comentarii si idei - ma bag si eu) pai, as zice ca se intorc la modele de automobil din anii 50. dati-mi voie sa ma explic: Am gasit pe la ai mei prin biblioteca o carticica de prin 1955-1960: "Conducerea automobilului". Pe langa multe chestii de epoca (gen introducerea camionului SR101), era si un tabel "Garda la sol la automobilele de fabricatie sovietica": - autoturism: 0.18-0.25 m - autoturism de teren: 0.35 - 0.45m (da, minim 35 cm!!!) asa ca noul Murano nu e decat un un autoturim care sa incadreaza in acesasta specificatie :uameni Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Noul Murrano, sau care este noua directie in care se duce Nissan? Toate proiectele astea se fac dupa o analiza de piata. Nimic nu e intamplator. :grin: S-ar putea ca peste ceva timp sa mai vedem si alte minuni ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Noul Murrano, sau care este noua directie in care se duce Nissan? E o troaca pe care o cumperi numai pentru aspect (chestie de gust)... In afara de mizeria aia de prelata e destul de simpatica. Dadea mai bine un hard top. Astia de la renault au avut mereu idei originale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Noul Murrano, sau care este noua directie in care se duce Nissan? Murrano este adresat pietei din Statele Unite atat asta cat si precedentul model,asa ca nu e de mirare trendul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Noul Murrano, sau care este noua directie in care se duce Nissan? Ce-am mai gasit prin reviste referitor la acest subiect... "Faptul ca segmentul SUV tocmai are un membru decapotabil este socant, dar la fel de socant a fost insasi acest segment la vremea aparitiei lui, si cu toate astea s-a dovedit pana la urma extrem de popular.... Tot cei de la Nissan au lansat de curand modelul Juke, al carui design inca starneste discutii aprinse..." Offtopic.... a aparut Range Rover Evoque?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate