Vizitator cobi Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 blocul motor de pe discovery 1 are un por si imi curge lichidul de racire , e un por minuscul dar dupa o zi de tras trebuie sa completez cu un jumate de litru de antigel , . sfaturi ce pot sa fac sa l astup , am incercat cu bizon 2 in 1 pt metale dar nu tine , de sudat fonta e prea complicat ca trebuie dat jos motorul plus ca s ar putea sa nu tina , merge dat o gaura si facut filet si pus un surub ? HELP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: fisura bloc motor Parerea mea e ca un surub nu e o solutie,gaura,surub,span in motor,etc. Cea mai buna solutie e sudura numai ca implica cel mai mare deranj - motor jos obligatoriu.Fonta se sudeaza foarte bine daca respecti tehnologia. A doua varianta - un adeziv bicomponent metalic de buna calitate. Eu am folosit ceva de la Wurth,scump si bun dar nu la blocul motor - poti sa incerci.Locul trebuie foarte bine curatat,la luciu metalic, si degresat. Bison-ul e bun pentru linguri de lemn.:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: fisura bloc motor Dar cu ceva leak stopper de calitate ai incercat? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cobi Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: fisura bloc motor Dar cu ceva leak stopper de calitate ai incercat? am incercat, nu s a oprit supurarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: fisura bloc motor nasoala situatie, ia vezi, incearca la nr de mai jos: .SUDURA in argon - aluminiu, fonte, inox, garantie, calitate, urgente; tel/fax: (021)772.28.72/ 0722.835.858 poate te ajuta baietii astia :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate