Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa-mi achizitionez un jeep cherokee 2.5 diesel din 99-2000 dar....

aasergiu

Postări Recomandate

Momentan am un nissan terranoII 2.4 benzina 124 cp din 94 care il folosesc si la tractari auto,si pe drumuri forestiere la gratare,dar vreau sa-mi schimb masina si sa-mi achizitionez un jeep cherokee 2.5 diesel din 99-2000 pt ca in primul rand imi place modelul,are o garda la sol mai inalta decat nissanul terrano,si se poate modifica mai usor pt off road.

Dar:

-acest jeep cherokee pot sa-l folosesc si la tractari auto fara griji si probleme mai ales cand urc de exemplu culoarul rucar bran?

-ca masina,jeep-ul cherokee are o fiabilitate la piese si la motor buna?;pt ca merg mult pe drumuri rele rau tare,neasfaltate,si nu-mi place sa bag piese prea des in ea

-ce ma sfatuiti voi posesori de jeep sa fac,sa-mi iau jeep cherokee sau sa-mi tin nissanul terrano

Va multumesc :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vreau sa-mi achizitionez un jeep cherokee 2.5 diesel din 99-2000 dar....

Buna ziua !

Tractari cu 2.5TD de la VM ? In nici un caz, cel putin in starea stock a motorului...

Fiabilitate ? Motor slab, care incinge si arde garniturile de chiulasa sau crapa chiulasele, injectorul de tact cu probleme (400-500 Euro unul nou), posibile probleme de calculator, etc.

Restul tehnicii e in ordine si extrem de usor si variat up-gradabil, daca stii ce sa faci si o iei in ordinea care trebuie.

Pentru tractari, cauta ceva TD pe la 3000cmc. Deci nu Jeep. Pentru off-road mai greu, daca faci si modificarile aferente, da.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

mersi pentru raspunsuri

cred ca voi mai tine nissanul o vreme,mai fac ceva banuti din vanzarea atv-ului si o sa-mi iau un jeep cherokee care o sa-l prepar numai pt off road,macar in jeep nu ma mai ploua si nu mai inghet ca pe atv cand merg pe munte

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

@aasergiu: uita de Cherokee cu motor de 2.5 VM ... cea mai pacatoasa varianta :))

daca vrei pt tractari mai degraba alegi varianta de 4 litrii benzinar cu cutie automata pe care ii pui si gaz cu instalatie secventiala .... dar asta tre sa o treci ori ca autoutilitara ori pe Bulgaria .... altfel nu se merita.

iarasi varianta de cherokee cu motor de 2.5 benzinar...este excelenta dar nu se preteaza la tractari.

la Jeep ai ceva variante bune, daca ai si cisterna in spatele casei , caci baietii astia se joaca cu motoare mari :D

variante bune de masini de tractare ar mai fi Grand Cherokee de 4 litrii / 4.7 litrii / 3 litrii diesel ...si alea mai vechi 5.2 litrii / 5.9 litrii .... :ha1

deci vb lui Flow... pastreaza Terrano-ul :)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare