vitalies Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Stie cineva un service de curatare chimica (atentie nu ultrasunete) injectoare benzina. Am vazut aceasta manevra - se deconecteaza turul si returul de la rezervor se conecteaza la un aparat care timp de o jumatate de ora baga in motor solutia de spalat concentrata de genul winn's - motorul functionand cu aceasta solutie, fara benzina. Unde gasesc in Bucuresti un service care are asemenea scula? Merci fain Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: service curatare chimica injectoare bucuresti La noi la GTC Auto poti curata sistemul de injectie cu Wynn's dar si mai bine cu solutie marca BG SUA.S Se foloseste un tip de solutie BG pt curatare prin functionarea motorului numai cu aceasta solutie (1-2 flacoane functie de cilindreea motorului si gradul de murdarire/ colmatare a injectiei), diferita pentru benzina sau diesel dupa care se baga in rezervor un flacon din alta solutie de la BG in 45-50 litri combustibil si se merge pana pe rosu cand se alimenteaza. Pret total 2+1 flacoane si manopera: 100 euro. Avantaje: curata sistemul de injectie si arde in camera de ardere, curatand supapele, pistoanele si cilindrii de calamina. Dezavantaj: nu poti verifica daca, avand un injector blocat si nu s-a rezolvat problema prin curatare care este injectorul care trebuie curatat; daca, cureti cu ultrasunete, demontezi injectoarele si verifici debitul si pulverizarea pe fiecare injector inainte si dupa curatare; nu poti curata insa restul sistemului de injectie si camerele de ardere. Fiecare tip de curatare are avantaje si dezavantaje. Cu solutii speciale de la BG se pot curata si admisiile si turbinele. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: service curatare chimica injectoare bucuresti Pentru cei care nu fug de DIY, o metoda decenta e asta: http://forums.mg-rover.org/showpost.php?p=2859188&postcount=2 Spray-ul poate fi cel din poza, pentru carburatoare, sau cel special pentru injectoare de la acelasi producator. Atentie, ambele-s neplacute ca naiba daca inhalezi, pot cauza greturi. Dupa curatare, se verifica asa: http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=275793&highlight=injector Ambele operatiuni ar fi bine de facut in spatiu deschis. Otraviciunea de spray costa vreo douaj'de lei si se gaseste prin statiile de benzina. La mine a functionat. Atentie la demontarea injectoarelor!!! Uneori sunt intepenite in galerie, nu sunt rare cazurile cand se rup daca fortezi. Editat Martie 10, 2011 de workaholic_ro completare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: service curatare chimica injectoare bucuresti Razvan - multumesc Workaholic - ideea era sa nu dau injectoarele jos de pe masina - la mine ca sa le dai jos ai de desfacut juma de motor. Daca le dadeam jos nu ma mai jucam cu spray-ul ci le duceam direct la ultrasunete. Treaba cu spray-ul o faceam inca vre-o 10 ani in urma cand aveam un opel astra si chiar merge, doar ca injectoarele mele sunt GDI - si lucreaza la o presiune muuult mai mare decat un injector obisnuit. Nici un spray pe lumea asta nu are asemenea presiune in el. Multumesc oricum pentru sfaturi :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: service curatare chimica injectoare bucuresti Stie cineva un service de curatare chimica (atentie nu ultrasunete) injectoare benzina. Am vazut aceasta manevra - se deconecteaza turul si returul de la rezervor se conecteaza la un aparat care timp de o jumatate de ora baga in motor solutia de spalat concentrata de genul winn's - motorul functionand cu aceasta solutie, fara benzina. Unde gasesc in Bucuresti un service care are asemenea scula? Merci fain Eu aceasta operatiune am efectuat-o la un Daewoo Executive intr-un service ce era specializat pe gama Daewoo. Sigur si in Bucuresti poti intreba la un service ce avea drept deservire gama Daewoo de acest aparat! L-am intrebat pe mecanicul care mi-a efectuat operatia si mi-a zis ca, constructorul korean recomanda acest tip de curatire in consecinta ma gandesc ca service-rile ce deserveau gama Daewoo au fost echipate cu acest aparat! Bafta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate