baghy Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: are cineva referinte legate de masina asta ? Daca stia ca masina are probleme putea sa spuna, mai ales daca prezenta un risc pentru viata altor persoane. De multe ori un chilipir ascunde mai multe defecte. Rare sunt cazurile in care gasesti o masina buna la un pret acceptabil. Din experienta personala spun ca mai bine dai un ban in plus cand o cumperi decat sa-i bagi la cateva zile sau luni dupa achizitie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: are cineva referinte legate de masina asta ? ....aia cu miscatul 1M in spate si in fata, precum si aia cum ca in Germanica ai platit-o si dupa aia, daca se strica , ei bine aste-as 2 chestii noi. Nu le stiam. Ultima masina , luata din Germania, LR2, nu numai ca am iesit cu ea pe poarta la un test drive, ci am si urcat-o pe ceva borduri; iar daca , cumva masina se strica PE teritoriul germaniei, dealerul este obligat sa o ia inapoi. IAr referitor la cafea si mancare, asa e . Nimeni nu te serveste cu asa ceva in germania. Mie mi-a platit cazarea, desi era vina mea ca am platit cu virament bancar si nu cash..... Ceea ce am invatat insa, din aceasta patanie, este ca , trebuie sa fim foooooooooarte atenti cu conationalii nostrii, mai ales in aceste vremuri de restriste... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: are cineva referinte legate de masina asta ? :br in sfarsit ...!!!!! ..... multumesc :g si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate