Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

in sfarsit

JokR

Postări Recomandate

Re: in sfarsit

am o intrebare.poate cineva stie ca eu nu...:grin:

am pe bor 2 becuri unu rosu si unu portocaliu de reprezinta alea? caci cel portocaliu sa aprins azi si nu stiu ce are...

Editat de JokR
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

am o intrebare.poate cineva stie ca eu nu...:grin:

am pe bor 2 becuri unu rosu si unu portocaliu de reprezinta alea? caci cel portocaliu sa aprins azi si nu stiu ce are...

Pune o poza sa ne dam seama.

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

mam prins de la ce era. era senzoru de lichid de frana

1991 Lada Niva 1600 interior

(cele doua de langa volan)

Daca este asa ((!)) atunci treb verificat lichidul de frana si eventual pe unde se pierde ( foarte important)

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

la mine nu caci dupa ce am vericat capacul de la lichidul de frana sa stins

Este bine ca a fost doar atat. Si cum se spune in cazul asta " apa,paie si bataie!" Benzina si la drum! Bafta.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

inseamna ca sunt demontate ca sunt prinse in niste suruburi...poate gasesti la dezmembrari...ca sunt aceleasi din toate timpurile...poate un coleg sa iti puna ceva poze cu pricina...:h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Nu i-au pus bre carlig...ca n-are nevoie!! Niva nu ramane nicaieri !!! :2dr

Este domnule un carlig, mai bine zis o ureche, undeva pe lonjeron. Daca nu e, inseamna ca ti-a cazut! Adica ai o Niva fara urechi !!:wink:

Cand ma voi baga pe sub ea, o sa-ti fac o poza....dar intru rar, la schimb uleiuri, ca nu mi se strica nimic !!:grin:

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

am gasit in sfarsit o poza pe internet si mam lamurit! mersi de raspunsuri

stie cineva pe unde o cutie de niva cu 5 trepte ca mar interesa caci a mea e numa cu 4 si as vrea sa ii pun de 5!

Editat de Astral
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

sunt foarte proaste cutiile in 5 trepte.....se vand pe internet cu specificatia ca pot fii defecte din fabrica...si le schimbi pana nimeresti una buna..:uameni.

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

eu cand merg simt ca lipseste!:grin:

are idee cineva de ce imi intra apa pe la chererul de la parbriz??:al

Editat de Astral
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

in ce regiune gasesti apa?

in colturile din dreapta sistanga sus pe exterior nu cumva ridici kederul usor cu unghia de pe caroserie?

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

in ce regiune gasesti apa?

in colturile din dreapta sistanga sus pe exterior nu cumva ridici kederul usor cu unghia de pe caroserie?

se curata bine se degreseaza si se poate pune silicon transparent...sau daca e mai grav se demonteaza si se schimba chederul cu totul,bineanteles asta dupa ce se curata si se grunduieste bine tot conturul metalic unde vine montat parbrizul+chederul....ca sigur e ceva rugina si vopsea umflata pe acolo:h5.

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

intra cam la 5 cm de colturile de jos dar cine stie poate trebe curatat de mizerie si de rugina(la vechimea ei).

mersi de raspunsuri:x

Editat de JokR
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

da , este o operatiune serioasa sa dai totul jos si sa cureti bine caroseria , dupa care dai cu o vopsea de zinc si dupa cu o vopsea buna , dar trebuie sa ai rabdare sa se usce bine ca altfel o jupoi la montare,

sa nu te puna pacatele sa bagi alt silicon decat pentru parbrize pentru ca orice alt silicon ataca si aduce rugina , spor la treaba !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

am o nelamurire in cartea tehnica scrie ca niva are in stopuri bec pt ceata dar eu nu lam gasit ca sunt numa 4 becuri in stop 1semnalizare 2 mers inapoi 3pozitii si 4 frana nu ar trebui sa fie 5becuri sau cum e?

stop dinasta am

http://pieselada.ro/imgr/500/375http://pieselada.ro/imgr/125/94/fckfiles/image/PICT3216.JPG

are cineva cauciucuri de marimea 6.50 R16 pe masina? mar interesa sa vad daca e mai mare decat 195/80/R15!

http://grauca4x4.blogspot.com/2011/02/x-niva-referencia-nacional-em-design.html

am vazut in poze la nene asta ca sia pus mrl pe niva:banana. stie cineva de un sistem pe care se poate adapta la niva?

am rezolvat chestia cu chederul de la geam! iam luat un miez si vad ca nu mai curge apa inauntru akcuma mai raman chederele de la usi!:banana

Editat de Astral
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

stie cineva pe unde o cutie de niva cu 5 trepte ca mar interesa caci a mea e numa cu 4 si as vrea sa ii pun de 5!

Eu zic s-o lasi asa,cu 4 trepte.

Adevarul ca se cam vede la consum,dar si forta este mai mare la cea cu 4 trepte,dupa cate stiu eu are rapoarte de transmisie diferite de cele in 5 trepte,cei cunoscatori iti pot da mai multe detalii despre asta.

Noroc!:wink:

Apropos!

Ce jenti si ce sosoni ai pe ea?

Editat de Astral
bau bau
Link spre comentariu

195/80 r15 insa turbo sahara! dar sunt foarte multumit de ele! ma scos din locuri in care am crezut ca raman acolo:banana. super bune numai un pic cam grele!

update maine poimaine se desface motoru la ea sa vad din ce cauza mergea franat si era scazuta presiundea de ulei! cu aceasta ocazie se monteaza si frane noi! sper sa nu uit sa fac si niste poze:grin:

Editat de Astral
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Unde faci reparatiile ? La cineva care se pricepe la Niva - sau doar la cineva care se pricepe la reparatii ?

Sint curios - pentru ca - pe parcursul anilor - am avut o serie de experiente neplacute cu mecanicii in Timisoara...si nu numai.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare