CADI Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Salut baieti! La vitara mea 1.6 16v am evacuarea sport din inox. Aceasta a fost facuta la pitesti la baietii de acolo. Este din inox are o toba mediana din care se pleaca in doua parti teava de inox cu tipsuri duble in capat. Problema este ca urla prea tare si as fi vrut sa stiu ce sa montez sa nu mai urle asa tare. Ma gandeam ca o solutie buna ar fi sa montez pe fiecare teava de inox cate o toba finala sa mai atenueze din galagie. Dar nu stiu exact daca atenueaza sau amplifica sunetul.puteti sa imi recomandati ceva modele de tobe finale care sa incape sub vitara. Ce forma sa aiba sa scoata un sunet gros si discret si mai accentuat la turatii superioare (dupa3500). Nu stiu daca a fost scos catalizatorul. Nici macar nu stiu cum arata. As spune un buget de 800-1000 lei pentru operatiunea asta. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: evacuare sport vitara Toba intermediara de cielo, parca se fabricau la iasi. este ieftina, cu diametru decent si atenueaza binisor, fara sa sufoce tare motorul:tk 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: evacuare sport vitara Ideea e ca as dori sa tin toba intermediara pe care o am e borla. Am inteles ca e foarte buna. Ma intereseaza sa montez niste tobe finale sa modific sunetul cel enervant. Daca puteti pune o poza cu catalizatorul sau sa indicati locul unde este situat. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: evacuare sport vitara Cadi, catalizatorul se afla in imediata apropiere a unirii galeriilor de evacuare, adica in treimea proximala a esapamentului. Dar nu vad ce importanta are catalizatorul. Pune i doua finale si gata, oricare vrei tu atata timp cat nu se vede prin ea.:grin: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: evacuare sport vitara Ai idee ce diametru sa aiba? Sa nu comand ceva si sa nu se potriveasca. Si in legatura cu catalizatorul doar voiam sa verific daca mai este pe pozitie sau daca l-au dat baietii jos cand au montat evacuarea :)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: evacuare sport vitara Ai idee ce diametru sa aiba? Sa nu comand ceva si sa nu se potriveasca. Si in legatura cu catalizatorul doar voiam sa verific daca mai este pe pozitie sau daca l-au dat baietii jos cand au montat evacuarea :)))) In mod standard, esapamentul la Vitara 16V este format din catalizator(localizat imediat dupa saxafon) si o toba ovala dupa. Eu incerc sa scap de catalizator... dar alti vad ca il cauta :h5 Pentru diametru dute la un atelier specializat, pentru ca acolo unde vrei tu toba, in mod standard nu exista 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: evacuare sport vitara m-am hotarat... Ma obijnuiesc cu zgomotul :))):ha: o las asa cum este Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: evacuare sport vitara Pui ceva poze cu evacuarea te rog?;) Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: evacuare sport vitara doar din spate daca e o sa pun ca nu am cum sa ajung la un elevator inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jordy_seba Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: evacuare sport vitara la mine toba finala era ruginita rau de tot.nu mai puteam face nimic la ea(carpit)plus ca am mai agatat-o de cateva ori,si atunci am dat-o jos si am pus una noua de dacie(alea facute de conex)acum problema e ,se poate intampla ceva rau la masina sau la motor? si inca o problema,atunci cand am fost la service si au montat-o au dat jos suportul ala care vine prins de toba intermediara si de cutia de viteza(ce este prins de carcasa aia de tabla ce inveleste toba intermediara)influenteaza cu ceva acest lucru?daca da sa o pun la loc ca am pastrat-o multumesc mult:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate