Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Geamuri electrice/ Inchidere centalizata

bebef_1987

Postări Recomandate

Salut

Am fi eu o problema..... Am fost in weekend la munte si mi-am coborat geamul sa intre aer curat iar el( geamul ) nu a vrut sa se mai ridice inapoi.

Am observat ca a nici geamul de la pasager nu mai functioneaza si nici inchiderea centalizata. Deci cam tot ce e in portiere electric in afara de oglinzi a murit.

A mai patit cineva asa ceva ?

Poate stiti o solututie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Geamuri electrice/ Inchidere centalizata

O varianta: da fetele de usi jos si da cu spray contra ruginei sau unge cu ceva mecanismele.

Am facut si asta (portiera la sofer ) am verificat toate mufele si contactele dar nu am pus spray dar din moment ce nu merge nici portera de la pasager ma candesc ca o fi o mufa ceva de pe drum sau poate un controler un fir mort dar nu stiu pe unde e in bord ca as desface.... sa vad ......

:tk

Link spre comentariu

Pentru inchiderea centralizata a ambelor usi exista sub bord, in partea dreapta a coloanei de directie o cutiuta neagra sau gri acela este modulul de inchidere centralizata. Daca il deschizi o sa vezi ca pe placa cu circuite are 2 chipuri mari acelea reprezinta usa dr/stg.

In orice caz verifica bine de tot cablajul sa nu se fi intamplat ceva nasol pe acolo.

Good luck

0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com

http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro

Kituri Suspensie Si BodyLift

Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Ceva asemanator am patit si eu,geamurile coboara bine dar cand sa urce merg doar ajutate .Am dat fetele de usi jos am dat cu spray de ungere si nimic.Se poate sa fie obosite motorasele?Mersi.

Link spre comentariu

Ceva asemanator am patit si eu,geamurile coboara bine dar cand sa urce merg doar ajutate .Am dat fetele de usi jos am dat cu spray de ungere si nimic.Se poate sa fie obosite motorasele?Mersi.

Daca vei fi mai atent, vei observa si inclinarea geamului catre fata in momentul cand vrea sa urce. Acolo trebuie studiata problema

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Am sa incerc diseara sa verific ambele variante

Am sa revin cu rezultate.

Am mai aflat ca "Chestia aia mica, rotunda si neagra de langa sigurante" ar fi siguranta pentru geamurile electrice asa o fi?

Stie cineva diferit?

:tk

Link spre comentariu

Daca vei fi mai atent, vei observa si inclinarea geamului catre fata in momentul cand vrea sa urce. Acolo trebuie studiata problema

Culmea e ca nu se inclina...(asta cu inclinatul am patit la alta).

Mai am o intrebare la caseta de directie ce pot sa ii fac,curge de numa pe jos unde se misca chestia aia stanga-dreapta?

Mersi.

Link spre comentariu

Pentru caseta de directie exista un kit de reparatie. Dar nu stiu sigur daca gasesti aici in romania.

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

Am sunat la cei care reconditioneaza casete de directie si costa 980 ron+caseta veche la schimb,incerc sa vad poate gasesc ceva second la pret mai accesibil.

Link spre comentariu

pai stai ca nu inteleg.

cum adica reconditioneaza si iti cer caseta veche la schimb?

poate ma lamureste si pe mine cineva. Eu stiam ca trimiti caseta ta si ei iti schimbat toate semeringurile si prostiile in ea apoi ti o trimit inapoi.

Scuturi Protectie

Link spre comentariu

ce bine ati deviat de la subiect,colegul cere ajutor la geamuri si inchidere iar voi il umpleti cu discutii despre caseta de directie:ha::ha:tare

si ca off topic i sa rezolvat problema azi,problema de cablaj

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

La unele firme o reconditioneaza pe a ta la altele o dai la schimb + bani si primesti una buna.

Scuze de Off ca am deviat de la geamuri la caseta de directie.:tk

Link spre comentariu

jumatate din problema e rezolvata. se dau fetele de usi jos, se ung toate mecanismele, api se reface reglajul macaralei, e vorba de acele suruburi cap de stea care datorita trepidatiilor masinii nu mai sunt la locul lor. se desfac putin si te joci cu geamul sus, jos pana esti satidfacut de cum urca geamul. cel putin eu asa am facut.

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

salut

Eu am o problema asemanatoare cu inchiderea centralizata:

- daca inchid de la portbagaj se incuie si usile, problema e ca daca deschid de la usa nu se deschide si portbagajul. Oare asa trebuie sa functioneze?

Masina e SWB varianta din tabla

multumesc

Vitara SWB '94 8v metaltop, cutie automata 3v si AC
Link spre comentariu

salut

Eu am o problema asemanatoare cu inchiderea centralizata:

- daca inchid de la portbagaj se incuie si usile, problema e ca daca deschid de la usa nu se deschide si portbagajul. Oare asa trebuie sa functioneze?

Masina e SWB varianta din tabla

multumesc

E posibil sa ai motorasul obosit pe spate. Si eu am aceasta problema. Am pus si un motoras ajutator si tot imi mai face probleme. La mine e invers, la inchidere apare problema. Nu se inchide portbagajul.

Link spre comentariu

ciudat lucru, azi chiar am dat fetele de usa jos si am gresat tijele si tot sistemul de inchidere si a aparut o problema mai veche:

- cand vreau sa descui, deschide si apoi inchide imediat intr-o secunda, iar daca reusesc sa deschid usa in timp util, la inchidere se incuie automat - eram sa o patesc si sa uit cheile in masina :grin:

si la tine apare problema asta ?

Vitara SWB '94 8v metaltop, cutie automata 3v si AC
Link spre comentariu

Nu, nu apare.

Am aceasta problema de cand am luat masina. Atunci am anulat inchiderea pe spate. Dupa acest moment imi sareau sus-jos butoanele de blocare a usilor ca la jocuri mecanice.

Cred ca inlocuirea motorasului spate rezolva problema.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare