ciupitu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Geamuri electrice/ Inchidere centalizata in weekend o sa desfac si la usa de la portbagaj sa vad daca e ceva neinregula am vrut eu sa desfac si azi, ca tot s-a marit ziua, dar nu am reusit sa dau jos placajul de pe fata de la usa portbagajului e prins doar in clips-uri sau mai are vre-un surub pe undeva, ca eu nu am gasit si am tot tras de ea, mai sa o rup Vitara SWB '94 8v metaltop, cutie automata 3v si AC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D.R.G Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Geamuri electrice/ Inchidere centalizata Am slabit suruburile alea stea si mare branza tot nu am facut,merg un pic mai usor dat tot nu urca singure trebuie ajutate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Geamuri electrice/ Inchidere centalizata Ceva asemanator am patit si eu,geamurile coboara bine dar cand sa urce merg doar ajutate .Am dat fetele de usi jos am dat cu spray de ungere si nimic.Se poate sa fie obosite motorasele?Mersi. eu am curatat cu glasspapier toate contactele din butoanele pentru geamuri. ieri am facut asta. sa fii FOARTE atent cand desfaci cutiile pentru butoane. cad diverse si mai ales un arc de la window lock (geam lasager). acum merg super ok ambele. ca si contacte. la sofer am alta problema. geamul tinde sa cada spre fata. probabil cheder foarte vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Geamuri electrice/ Inchidere centalizata in weekend o sa desfac si la usa de la portbagaj sa vad daca e ceva neinregula am vrut eu sa desfac si azi, ca tot s-a marit ziua, dar nu am reusit sa dau jos placajul de pe fata de la usa portbagajului e prins doar in clips-uri sau mai are vre-un surub pe undeva, ca eu nu am gasit si am tot tras de ea, mai sa o rup e doar in cleme (din fabrica). verifica la maner de unde deschizi pt ca ai un surub si in locul unde bagi mana ca sa tragi usa. mai ai acolo un surub. poate ai si altele puse de vreun propietar nepriceput ce a rupt cleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Geamuri electrice/ Inchidere centalizata Salut Am fi eu o problema..... Am fost in weekend la munte si mi-am coborat geamul sa intre aer curat iar el( geamul ) nu a vrut sa se mai ridice inapoi. Am observat ca a nici geamul de la pasager nu mai functioneaza si nici inchiderea centalizata. Deci cam tot ce e in portiere electric in afara de oglinzi a murit. A mai patit cineva asa ceva ? Poate stiti o solututie... retrag ce am zis pt ca s-a rezolvat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate