calinvas Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Salutari tuturor, Deoarece motorina este foarte scumpa si masina mea consuma foarte mult m-am uitat sa vad cum se poate rezolva situatia. Prima oara m-am gandit ca ar fi bine sa ardem in loc de motorina orice care nu are accize , nu am evoluat in aceasta idee deoarece nu posed cunostinte de chimie suficient de avansate. M-am gandit la GPL dar .... este si asta scump acuma.... Si am ajuns la APA , H2O , Water ..... Exista aparate autogene care merg cu H2O dar sunt scumpe am vazut ca costa cam 1500 EUR si consuma ~ 2000 W Am gasit si ceva aparate pentru instalarea pe Auto de EX : http://vadaenergy.com/shop/product_info.php?products_id=214 http://www.marchlabs.com/product_p/s%20series%2012v%20cell.htm http://www.marchlabs.com/Articles.asp?ID=131 Are cineva in Romania montat asa ceva ??? La o productivitate de 2 ~ 3 litri pe minut HHO cat se economiseste daca fara acest HHO masina consuma 10% motorina ??? Merita investitia si modificarile ??? Inafara de riscul de a exploda :ha: mai exista si alte probleme ??? Cu stima, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? S-a mai discutat pe tema asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40758-Apa-chioara-combustibil-pentru-masini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Am citit postul dar sunt niste pareri doar , unele documentate altele nu . Eu am intrebat daca are cineva FIZIC instalat pe o masina un astfel de dispozitiv . Eu personal am vazut o Torta de sudura care folosea apa . Era REALA si mergea EXCELENT !!! Nu stiu cat era de fiabila cert este ca consuma 3000W ~ 3500 W . Costa ~ 1500 Eur . http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320667841690&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en Asta am vazut-o eu cu ochii mei cum mergea .... Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Da, dar atunci hai sa nu amestecam borcanele : scula aia are ca scop nu consumul redus, cat folosirea unei surse ecologice pt ca altfel, e cum zicea Gepetto http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40758-Apa-chioara-combustibil-pentru-masini&p=421569&viewfull=1#post421569 si anume consumul de energie pt utilizarea apei (producerea de H2) este mult prea mare, lucru care dealtfel se vede si in cazul sculei de sudura care consuma 3-3,5KW ca sa faca plasma de taiat/sudat....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Si eu sunt interesat, am in atelier placutele din inox taiate , dar inca nu am facut un montaj ptr a incerca... Din cate am citit/vazut pe net, instalatia "mananca " vreo 30A...deci in jur de 400w. Ca si cand ai avea vreo 7 proiectoare de 55W... Pe masina eu am 6 proiectoare + 2 faruri...si diferenta de consum cu becurile aprinse/stinse nu-i foarte mare....! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? astazi am vzut la Costel Fetcu o instalatie de genul pe un Patrol, nu am intrat in detalii asa ca nu stiu prea multe dar sunt sigur ca el va poate lamuri. Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seapaladin Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 (editat) Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? folosirea de hho produs prin elecroliza apei ... mai greu deoarece consumul de energie pentru dislocarea moleculelor de apa este mult mai mare decat energia produsa de gazul rezultat ...1 la mana 2 pentru a reduce consumul de conbustibil pe toata plaja de turatii a motorului , mai ales la turatii mari este nevoie de un volum mai mare de gaz , pe care nu il poti optine prea usor la bordul masinii ( sunt putini cei care au reusit cu adevarat si isi tin modul de productie bine ascuns ) ca sa nu mai zic de trecerea pe consum 100% hho astea sunt concluziile mele dupa 2 luni de "concediu" in care am studiat problema la "greu" am gasit pe net niste baietii care au experimentat cativa ani buni problema si chiar au instalat pe masini unele solutii ce se gasesc si acum pe net concluzia , bani aruncati pe geam( concluzia lor ) probleme sunt : prin arderea de hho se produce apa si ozon , apa produsa provoaca rugina evacuarii si a altor piese ce intra in contact (asta se rezolva relativ usor evacuare +supape inox ) momentan ma documentez despre plasma in combinatie cu aburul si daca iese manevra o sa ma dau pe munte eco ... asta dupa ce o sa imi cumpar mitsu dorit si visat :grin: Editat Martie 24, 2011 de seapaladin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Salutare se stie ceva concret despre aceste instalati de hho care cica ar reduce consumul de combustibil sau e doar apa de ploaie pentru creduli Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? sa stie ceva concret despre ce: chimie? fizica? excrocherii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? sa stie ceva concret despre ce: chimie? fizica? excrocherii? Despre faptul daca chiar functineaza o astfel de instalatie in sensul ca obti o reduce a consumului sau e doar o vrajala Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seapaladin Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? e vrajeala , asta a spuso si cineva care obisnuia sa vanda asemenea instalatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexxis888 Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Chiar daca ar fi economic,ramane riscul exploziei,iar cand vine vb de hidrogen,parearea mea e, ca nu te joci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? ne place sau nu, viitorul suna "electric". NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Viitorul suna electric doar ca va trece mult timp pana vor fii masini electrice in teren Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? O Baterie cu Plutoniu ? Cred ca ar fi dragut sa ai energie pentru mers prin padure 5 ani in continu. Pacat ca din ratiuni de securitate nu o sa fie disponibile Niciodata .... http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Azi am incercar o mini-instalatie experimentala ptr HHO. Poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Nu pot pune clipurile care arata cum produce hidrogenul si bubuie la flacara. Concluzia mea e ca nu merge pe o masina, dar se poate perfectiona si utiliza in scopuri ... statice, cu un anumit consum de energie... Am folosit 9 placute 50x100x0.3 mm, o baterie auto descarcata, cam 10V avea, si am pus in apa si sare, si bicarbanat si detergent, si apa chioara si distilata (+ combinatiile posibile). Ne-am jucat putin, eu si@cos, in atelier la Ionica Dulceanu. Editat Noiembrie 25, 2012 de Sclipici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Nu recunosc nimic , ma stie lumea de om serios . Doar s-a nimerit sa fie duminica ... Mai e multa mamaliga de invartit pana sa fie ceva aplicabil . Deocamdata facuram o partida de caterinca ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Avem si noi o instalatie pe la atelier ... improvizata intr-o carcasa de filtru de apa ...momentan ptr fun ...cand o sa reusim cu gazele rezultate sa dam foc atelierului ...inseamna ca ...da, EVRIKA ... atunci o sa o putem folosi in alte aplicatii ...evident daca mai ramane ceva din ea, din noi si din masini ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Re: HHO rezulta din electroliza apei , a studiat cineva problema ??? Are cineva instalat asa ceva ??? Chestia asta cu HHO nu e altceva decat un marketing ieftin de tip american pentru creduli . Legat de motorul cu apa... Editat Noiembrie 28, 2012 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate