tarzy Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 http://www.nytimes.com/interactive/2011/03/13/world/asia/satellite-photos-japan-before-and-after-tsunami.html?src=ISMR_HP_LO_MST_FB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur Fara cuvinte.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unlimited Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur nimik nu te pregateste pentru asa ceva :shrk am auzit ca Sony si inca o firma a oprit productia in cateva din fabricile de aklo Pajero 3.2 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur .........a oprit si TOYOTA ,NISSAN.....ce ne doare pe noi ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur .........a oprit si TOYOTA ,NISSAN.....ce ne doare pe noi Nu fi asa sigur........eventualele dificultati economice la gigantii industriali planetari se propaga si au efecte greu de calculat........iar eventuala fluctuatie a bursei de la Tokyo, pe mine ma sperie...... Mai tii minte vorba aia : "Cand Moscova tuseste, Bucurestiul face guturai !" ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur japonia isi va reveni mai repede decat vom iesi noi din criza. un popor muncitor, condus de oameni pt. care interesul national nu este o vorba in vant. imi pare sincer rau pt. ce li s-a intamplat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur Dumnezeu sa ne pazeasca! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur Doamne fereste! Daca se intampla in Ro ... Constanta era amintire! Cred ca la noi nu rezistau cladirile la cutremur! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur Nu Constanta, Romania era amintire. Cred ca se pot numara pe degete cladirile din Romania care ar rezista la un cutremur de peste 8 grade. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur Asadar, acestea si acelea fiind zise....cu cutremurul din Romania cum facem ....? In cateva zile, Boc s-ar putea sa-si ia mana de pe noi......ce facem mai departe bre ? :beat Chiar mi-e sa nu ne prapadim......:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Japonia - inainte si dupa cutremur Mi-a trimis un prieten link-ul de mai jos. Daca aveti rabdare sa cititi. Se pare ca exista si o explicatie la problemele cu rectoarele. http://www.gregpalast.com/no-bs-info-on-japan-nuclearobama-invites-tokyo-electric-to-build-us-nukes-with-taxpayer-funds/ Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate